کد خبر: ۳۳۸۱۱۸
زمان انتشار: ۱۴:۴۹     ۱۷ شهريور ۱۳۹۴
وزیر جهاد کشاورزی گفت: سال گذشته ۱۰ میلیارد متر مکعب از آب بخش کشاورزی را کاهش دادند اما با برنامه‌ریزی‌ها و اقداماتی نظیر اجرای سامانه‌های نوین آبیاری، و توسعه کشت گلخانه‌ای، تولید محصولات کشاورزی کاهش نیافته است.
به گزارش پایگاه 598، محمود حجتی در سومین گردهمایی سراسری مدیران وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت استانداردسازی تولید و واردات و مصرف انواع کود و سموم دو عنصر موثر در تولید محصولات کشاورزی سالم است که در گذشته مغفول مانده بود اما در دولت یازدهم مورد توجه قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: این اقدامات باعث افزایش تولید محصولات کشاورزی کشور بویژه در بخش راهبردی شد. 

وزیر جهاد کشاورزی دولت یازدهم ادامه داد: سال گذشته 10 میلیارد متر مکعب از آب بخش کشاورزی را کاهش دادند اما با برنامه‌ریزی‌ها و اقداماتی نظیر اجرای سامانه‌های نوین آبیاری، و توسعه کشت گلخانه‌ای، تولید محصولات کشاورزی کاهش نیافته و در برخی بخش‌‌ها شاهد افزایش تولید بودیم.

وی با گلایه از اختصاص اعتبارات زیاد به پروژه‌های مسکن مهر گفت: این پروژه‌ها بخش زیادی از منابع کشور را زمین‌گیر کرده است و بخش‌هایی مانند کشاورزی نمی‌تواند از منابع بانکی و دولتی به درستی استفاده کند. 

حجتی تاکید کرد: بخش ‌هایی نیز این منابع را دریافت کرده‌اند و به صورت خواسته یا ناخواسته آنها را پرداخت نمی‌کنند و عنوان معوقات بر روی آنها گذاشته شده است.

وی با نامناسبت دانستن درآمدهای دولت در وضعیت فعلی گفت: در حال حاضر دو کانال عمده برای درآمدهای دولت از جمله نفت، و مالیات وجود دارد که نفت با مشکلات خاص خود همراه است و شرایط رکود کشور نیز باعث شده که میزان دریافت مالیات کاهش یافته و از بخش‌های مختلفی نتوان مالیات گرفت و بخشی از منابع نیز در اختیار صندوق توسعه ملی قرار می‌گیرد که این رقم نیز فوق‌العاده کاهش پیدا کرده است. در کشوری که رکود در آن ادامه‌دار شده است مالیات را از چه کسی باید گرفت. 

این مقام مسئول در کابینه دولت یازدهم اظهار کرد: برای خروج از رکود دولت باید ابزار لازم را فراهم کند تا بخشی از مشکلات حل شود که آن نیز مربوط به منابع بانکها و بنگاه‌ها است تا دولت بتواند اقتصاد را به مدار خود برگرداند. 

وی با تقدیر از فعالیت‌های انجام شده در حوزه آب و خاک و حفظ نباتات در بخش کشاورزی گفت: آنهایی که آشغال تحت عنوان کود یا سموم به مردم تحویل می‌دهند حضور جدی در عرصه بخش کشاورزی دارند بلکه در حال حاضر نیز کماکان در حال فعالیت‌اند اما با توجه به فعالیت‌های انجام شده حضور آنها کمتر شده است. از دو بخش آب و خاک و حفظ نباتات به خاطر اقداماتی که برای این بخش انجام می‌دهند و در آینده افزایش می‌یابد باید تشکر کرد زیرا در آینده نزدیک هر کودی که پروانه ساخت و کنترل‌های دوره‌ای نداشته باشد به عنوان محصول قاچاق در کشور شناخته می‌شود. 

وی یادآور شد: مصرف کود و سموم تقلبی آثار نامناسبی بر روی سلامت مردم و محیط زیست دارد که در آینده نزدیک با ساماندهی این تخلفات متخلفان را مورد پیگرد قانونی قرار می‌دهیم.

حجتی با بیان اینکه باید در مصرف سموم به صورت تخصصی برخورد شود گفت: نباید سم جانوران موذی را برای زراعت استفاده کرد ما در این زمینه پافشار‌ی‌های لازم را انجام می‌دهیم.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها