کد خبر: ۳۳۶۶۲۷
زمان انتشار: ۲۲:۴۶     ۱۰ شهريور ۱۳۹۴
تعدادی از اعضای اصلاح‌طلب شورای شهر تهران نسبت به انتخابات هیأت رئیسه شورای شهر تهران و حضور اصولگرایان در هیأت‌رئیسه واکنش نشان دادند و در ادامه مسائل حاشیه‌ای را مطرح نمودند.
به گزارش پایگاه 598، یکصد و هفتاد و نهمین جلسه شورای شهر تهران صبح امروز در حالی برگزار شد که قرار بود در این جلسه انتخابات هیأت رئیسه شورای شهر تهران در سومین سال از فعالیت شورای چهارم برگزار شود.

برگزاری انتخابات هیأت رئیسه شورای شهر تهران در سومین دستور جلسه امروز قرار داده شده بود که در ابتدای مراسم و به درخواست تعدادی از اعضای شورای شهر تهران و در نهایت با رأی‌گیری، برگزاری انتخابات هیأت رئیسه در دستور نخست جلسه امروز قرار گرفت.

در این جلسه همانطور که از قبل پیش‌بینی شده بود دو چهره شاخص شورای شهر تهران (احمد مسجد جامعی و مهدی چمران) برای تصاحب ریاست شورای شهر تهران با یکدیگر به رقابت پرداختند که در نهایت مهدی چمران توانست با 17 رأی بر صندلی ریاست تکیه بزند و مسجد جامعی در این رقابت تنها 14 رأی کسب کرد.

در ادامه یکصد و هفتاد و نهمین جلسه شورای شهر تهران انتخاب دو منشی هیأت رئیسه شورای شهر تهران در دستور کار قرار گرفت که در این بخش نیز 4 نفر از اعضای شورای شهر تهران (قناعتی و پیرهادی) از جبهه اصولگرایان  و (تندگویان و شجاع‌پوریان) از جبهه اصلاح‌طلبان برای تصاحب این جایگاه با یکدیگر به رقابت پرداختند که در نهایت ابوالفضل قناعتی و محسن پیرهادی هر کدام با کسب 17 رأی در مقابل 14 رأی تندگویان و شجاع‌پوریان به عنوان منشی‌های هیأت رئیسه شورای شهر تهران انتخاب شدند.

انتخاب سخنگوی شورای شهر تهران موضوع دیگری بود که در این جلسه به آن پرداخته شد و در نهایت رضا تقی‌پور توانست با کسب 15 رأی در مقابل اسماعیل دوستی با 14 رأی به عنوان سخنگوی شورای شهر تهران انتخاب شود.

در حالی انتخابات هیأت رئیسه شورای شهر تهران در این دوره بدون حاشیه در حال برگزاری بود که پس از اتمام برگزاری جلسه انتخاب هیأت رئیسه، برخی از اصلاح‌طلبان نسبت به این انتخابات واکنش نشان دادند.

احمد حکیمی‌پور عضو اصلاح‌طلب شورای شهر تهران نخستین عضوی بود که نسبت به این انتخابات واکنش نشان داد و گفت: ان‌شاءالله کمک کنیم که شورا به سمت یکپارچگی پیش برود و متأسفانه این گونه تقسیم‌بندی در هیأت رئیسه شورای شهر به نفع شورا نیست.

وی تأکید کرد: در سال اول شورای چهارم، اصلاح‌طلبان زمانی که دیدند مسجد جامعی به عنوان رئیس شورای شهر انتخاب شد، مرتضی طلایی را به عنوان نایب رئیس شورای شهر تهران انتخاب نمودند.

حکیمی‌پور با تأکید بر اینکه متأسفانه این گونه تقسیم‌بندی‌ها و اتفاقات باعث حواشی برای شورا می‌شود، گفت: ما باید به سمت همدلی و همراهی در شورا گام برداریم.

وی در ادامه اظهاراتش از هیأت رئیسه شورای شهر تهران درخواست کرد که به سمت کارهای کارشناسی گام بردارند چرا که قطب‌بندی در شورای شهر از کارایی این شورا می‌کاهد.

محسن سرخو دیگر عضو اصلاح‌طلب شورای شهر تهران نیز ضمن آرزوی موفقیت برای هیأت رئیسه جدید شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: ما از هیأت رئیسه جدید درخواست می‌کنیم اقدامات مؤثری را برای پیگیری اجرای مصوبات برنامه 5 ساله و بودجه سالانه در دستور کار خود قرار دهد.

وی تصریح کرد: متأسفانه اطلاع‌رسانی از سوی هیأت رئیسه شورای شهر تهران به سایر اعضا ضعیف است و امیدواریم با توجه به اینکه در اواسط سال هستیم چنانچه کمبودی را حس می‌کنیم این فرصت را داشته باشیم تا پایان سال این کمبودها و کاستی‌ها را جبران کنیم.

سرخو با اشاره به هیأت رئیسه نخستین سال شورای چهارم گفت: هیأت رئیسه در آن زمان ترکیبی بود و در واقع دوستان ما از اصولگرایان نیز در این هیأت رئیسه حضور داشتند اما متأسفانه هیأت رئیسه سال دوم یکدست و هیأت رئیسه سال سوم نیز یکدست و اصولگرا هستند.

وی با بیان اینکه اصولگرایان هر زمانی کار را به دست گرفته‌‌اند مجال تنفس به دیگران نمی‌دهند و بعد نیز در این زمینه تجدیدنظر شود.

وی در پایان اظهاراتش از تغییر ترکیب هیأت رئیسه نیز تقدیر کرد.

در ادامه جلسه محمد سالاری رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران ضمن تشکر از آقایان مسجد جامعی، شجاع‌پوریان، تندگویان و دوستی برای شرکت در رقابت هیأت رئیسه شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: برای هیأت رئیسه شورای شهر تهران نیز به ویژه آقای پیرهادی که برای اولین بار در هیأت رئیسه شورای شهر انتخاب شده‌اند تبریک عرض می‌کنم.

وی تصریح کرد: امیدواریم هیأت رئیسه جدید و به ویژه ریاست شورای شهر در ارتقا و تحقق اهداف اعضای شورای شهر پیگیری‌های لازم را در اجرایی شدن مصوبات داشته باشیم.

وی اظهار امیدواری کرد: پژوهشکده شورای شهر تهران که درخواست تعداد قابل توجهی از اعضای شورا است در اسرع وقت پیگیری شود.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شهر تهران همچنین از هیأت رئیسه جدید شورای شهر درخواست کرد که موضوعات مهمی از جمله اعتبارات شهرداری تهران، صیانت و اجرایی شدن طرح جامع و تفصیلی و موضوعات دیگر توجه ویژه‌ای را داشته باشند.

سالاری در پایان خاطرنشان کرد: همانطور که آقای مسجد جامعی در خصوص شورایاران اشاره‌ای را داشته‌اند امیدواریم این موضوع نیز مورد توجه هیأت رئیسه شورای شهر قرار بگیرد.

پس از واکنش حکیمی‌پور و سرخو به انتخابات هیأت رئیسه شورای شهر تهران، پرویز سروری رئیس کمیسیون نظارت حقوقی شورای شهر تهران پاسخ داد: دوستان ما در جلسه امروز مطالبی را مطرح کردند که توقع آن را نداشتیم چرا که همه بر رأی اکثریت قائل هستند و متأسفانه این دوستان هر وقتی که رأی نیاورند این گونه کارها را در دستور کار خود قرار می‌دهند.

وی تصریح کرد: سابقه نشان داده که دوستان ما در مجلس ششم که ادعای وسعت نظر داشتند یک سال امضای اعتبارنامه حداد عادل را به تأخیر انداختند.

وی گفت: در دولت اصلاحات حتی آبدارچی‌ها را تغییر دادند و همین اینک نیز برخی از دوستان به رأی اعضای شورای شهر ایراد می‌گیرند و تحقیر و توهین می‌کنند اما این را باید بدانند که هر کسی حق رأی دارد.

رئیس کمیسیون نظارت حقوقی شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه شورای شهر محلی برای مناقشات سیاسی نیست گفت: طرح این مسائل قطعاً ما را از هدف اصلی دور می‌کند.

در ادامه جلسه اسماعیل دوستی دیگر عضو اصلاح‌طلب شورای شهر تهران ضمن تبریک به هیأت رئیسه جدید شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: بنده قصد صحبت نداشتم اما وقتی آقای سروری که فرمانده عملیات بودند مطالبی را مطرح کردند ما را وارد فاز دیگری بردند.

وی با بیان اینکه نه تنها نگران شورا بلکه نگران کلان کشور هستم، گفت: ما از ابتدا هم می‌دانستیم که رأی نمی‌آوریم اما وقتی وارد صحن شورا شدیم خوشحال بودیم اما دوستان اصولگرای ما با اینکه می‌دانستند رأی می‌آوردند پکر بودند.

غلامرضا انصاری دیگر عضو اصلاح‌طلب شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه همانطور که آقای سروری گفتند باید ضریب تحمل خود را افزایش دهیم، گفت: ما در سال نخست شورای چهارم و زمانی که آقای مسجد جامعی به عنوان رئیس انتخاب شدند از گزینه انتخاب نایب رئیس شورای شهر گذشتیم و در واقع آقای طلایی را به عنوان نایب رئیس انتخاب کردیم چرا که اعتقاد داریم با یک دست نمی‌توان اموری را اداره کرد.

انصاری بیان داشت: متأسفانه در دولت‌های نهم و دهم شاهد مسائل اختلافات مالی، توسعه دروغ و حذف مدیران کارآمد بوده‌ایم و معتقد به این هستیم دو بال توسعه کشور دو گروه اصلاح‌طلب و  اصولگرا هستند که البته بایستی در چارچوب نظام حرکت کنند.

وی گفت: قطعاً با نگاه تنگ‌نظرانه و دلواپسانه نمی‌توان کشور را اداره کرد.

مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران نیز با اشاره به اینکه ما به هیچ عنوان مسائل سیاسی را در داخل شورا دخالت نداده‌ایم و نمی‌دهیم، گفت: بارها سعی شده شورا به دور از هر گونه نگاه سیاسی اداره شود و در آینده نیز این روند ادامه پیدا خواهد کرد.

وی گفت: الحق و الانصاف سایر اعضای شورای شهر تهران نیز در اداره شورای شهر مؤثر بودند و همین همکاری‌ها در راه پیشرفت در شورای شهر شده است.

در پایان این جلسه نیز احمد شجاع‌پوریان دیگر عضو اصلاح‌طلب شورای شهر تهران ضمن تبریک به اعضای هیأت رئیسه شورای شهر تهران گفت: همانطور که آقای سروری گفتند هر یک از اعضای شورای شهر حق انتخاب و رأی دادن دارند و بر اساس اکثریت آرا هیأت رئیسه انتخاب می‌شود.

وی تصریح کرد: در این باره نیز فراکسیون اصولگرایان تشخیص دادند که تمامی اعضای هیأت رئیسه از خودشان انتخاب شوند.

شجاع‌پوریان گفت: ما از قبل هم می‌دانستیم که 13 رأی در این انتخابات خواهیم داشت و با علم به این موضوع در این دوره نیز شرکت کردیم.


منبع: فارس

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها