کد خبر: ۳۳۳۵۸۰
زمان انتشار: ۱۰:۱۱     ۲۹ مرداد ۱۳۹۴
بهبود در ارقام اقتصادی آمریکا و افزایش احتمال بالا رفتن نرخ بهره کلیدی در ماه سپتامبر در کنار افزایش ارزش دلار، افزایش ذخایر نفت در منطقه کوشینگ و بالا رفتن تولید نفت در منطقه داکوتای شمالی از مهمترین عوامل کاهش جهانی نفت بود.
به گزارش پایگاه 598، نتایج بررسی بانک مرکزی از وضع اقتصادی بازار جهانی نفت در هفته منتهی به 16 اوت 2015-25 مرداد 94 نشان می‌دهد، متوسط بهای جهانی نفت خام در مقایسه با متوسط آن در هفته ماقبل کاهش یافت.

بهبود در ارقام اقتصادی آمریکا و افزایش احتمال بالا رفتن نرخ بهره کلیدی در ماه سپتامبر در کنار افزایش ارزش دلار، افزایش ذخایر نفت در منطقه کوشینگ و بالا رفتن تولید نفت در منطقه داکوتای شمالی از مهمترین عوامل کاهش جهانی نفت بود.

برهمین اساس، متوسط بهای نفت خام پایه آمریکا در هفته گذشته نسبت به متوسط آن در هفته ماقبل، 3.79 درصد کاهش یافت. به نرخ‌های پایان وقت بازار نیویورک، بهای هر بشکه نفت خام پایه آمریکا در محدوده 44.96-42.23 دلار معامله شد و متوسط هفتگی بهای هر بشکه آن در سطح 43.21 دلار قرار گرفت.

متوسط بهای نفت خام برنت دریای شمال در هفته گذشته 0.11 درصد نسبت به هفته ماقبل افزایش یافت. هر بشکه نفت خام برنت به نرخ‌های پایان وقت بازار مذکور در دامنه 50.41-49.03 دلار معامله گردید و متوسط هفتگی هر بشکه آن به 49.50 دلار رسید.

به نرخ‌های پایان وقت بازار نیویورک، بهای هر بشکه نفت خام اوپک در محدوده 47.66-47.09 دلار معامله گردید. متوسط هفتگی بهای هر بشکه آن در سطح 47.34 دلار قرار گرفت که نسبت به هفته ماقبل 0.65 درصد کاهش داشت.

در ادامه نوسانات روزانه بازار جهانی نفت را می‌خوانید؛


روز دوشنبه، ارزش دلار کاهش یافت. همچنین تولید سوخت در پالایشگاه نفت BP در خلیج مکزیک با مشکل روبرو شد و سبب افزایش بهای بنزین و گازوئیل در آمریکا شد. در این روز بهای نفت برنت 3.7 درصد و بهای نفت خام آمریکا 2.5 درصد افزایش یافت.

روز سه شنبه، در پی اقدام دولت چین برای تضعیف یوآن به منظور کمک به رشد اقتصادی این کشور و ایجاد تردید در مورد تقاضای آتی نفت از سوی این کشور، بهای جهانی نفت خام کاهش یافت. چین دومین مصرف کننده نفت جهان است. البته اظهارنظر آقای لاک‌هارت رئیس فدرال رزرو آتلانتا در مورد احتمال افزایش نرخ بهره در ماه سپتامبر مزید برعلت بود تا قیمت نفت بیشتر کاهش یابد.

روز چهارشنبه، ذخایر نفت آمریکا برای سومین هفته متوالی کاهش یافت. براساس آمارهای موسسه مطالعات انرژی آمریکا، در هفته منتهی به 7 اوت، ذخایر نفت این کشور 1.7 میلیون بشکه کاهش داشت. در این روز بهای نفت جهانی به طور نسبی افزایش یافت، اما با وجود اضافه عرضه موجود در بازار نفت این افزایش قابل توجه نبود.

روز پنجشنبه، رشد قابل توجه در شاخص خرده فروشی آمریکا سبب تقوت دلار در مقابل سایر اسعار جهان‌روا و همچنین افزایش احتمال بالا رفتن نرخ بهره کلیدی آمریکا در ماه سپتامبر شده و کاهش بهای جهانی نفت را در پی داشت و همچنین گزارش‌ها نشان دادند که ذخایر نفت در منطقه کوشینگ 1.3 میلیون بشکه افزایش یافته است.

روز جمعه، تولیدات صنعتی آمریکا رشد قابل توجهی را به ثبت رسند و درالر در مقابل اسعار جها‌روا تقویت شد. آمارها نشان دادند که تولید نفت درم نطقه داکوتای شمالی در‌آمریکا در ماه ژوئن افزایش یافته است. تعداد سکوهای جدید تولید نفت در آمریکا نیز 2 عدد افزایش داشت. همچنین براساس گزارشک میته تجارت آتی کالاهای آمریکایی، در هفته منتهی به 11 اوت، فعالان بازار نفت آمریکا تعداد موقعیت‌های فزونی(Long Position ) خود در بازار آتی و اختیاری را به پایین ترین سطح ازسال 2010 کاهش داده‌اند. در این روز بهای جهانی نفت به پایین ترین سطح در 6.5 سال گذشته کاهش یافت.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها