وی یادآور شد: سازمان بنادر و دریانوردی برای واگذاری این موجشکنها به بخش خصوصی، کارگروهی را متشکل از خود این سازمان،سازمان شیلات ایران، سپاه پاسداران و معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری به دبیری سازمان مدیریت و برنامهریزی و به تولیت معاونت امور بندری و مناطق ویژه سازمان بنادر و دریانوردی تشکیل داده است.
وی افزود: این کارگروه هفتهای یک بار با حضور ذینفعانی مانند معاونت توسعه و تجهیزات سازمان بنادر و دریانوردی جلسه تشکیل میدهد و تدابیر لازم را برای واگذاری این موج شکنها با توجه به پتانسیلهای آنها اتخاذ میکند.
معاون مجری طرح احداث موج شکنهای بنادر کوچک چندمنظوره سازمان بنادرو دریانوردی خاطرنشان کرد: نتیجه این جلسات به سازمان مدیریت و برنامهریزی به عنوان دبیرکارگره تسلیم میشود تا چگونگی بهرهبرداری از موجشکنها را که با ابلاغ معاونت اول رییسجمهوری تعیین میشود، اعلام کند.
مرادی با اشاره به اینکه تاکنون بیش از 3500 میلیارد ریال در این پروژه هزینه شده، اظهار کرد: برای تکمیل 18 موجشکن دیگر حداقل به هزار میلیارد ریال سرمایه نیاز است که در صورت تامین این هزار میلیارد ریال،ساخت آنها هم تا پایان امسال به اتمام میرسد و به این ترتیب پرونده احداث موجشکنها بسته میشود.
او با بیان اینکه کل اعتبارات این پروژه از محل منابع درآمدی سازمان بنادرودریانوردی تامین میشود به مارین تایمز گفت: در صورت تامین نشدن اعتبار مورد نیاز، ساخت این موجشکنها تا سال 95 به تعویق میافتد.