به گزارش پایگاه 598، دکتر هدایت حسینی با اشاره به افزايش روز افزون چاقي
در كشور و رابطه مستقيم چاقی با افزايش بيماري ها، بر اتخاذ سياست های جديد
وزارت بهداشت در راستای اطلاع رساني و كاهش مصرف چربي ها در توليد فرآورده
هاي غذایی، صنعتی و خانگی تاكيد کرد.
وی، كاهش مصرف شكر، با توجه
به گسترش تعداد بيماران مبتلا به ديابت در كشور را از ديگر برنامه های
وزارت بهداشت اعلام كرد و افزود: هم اكنون كاهش مصرف شكر در نوشابه های
گازدار آغاز و ضوابط و مقررات كاهش شكر در ساير نوشيدني ها نيز در حال
بازنگری است.
پیرصالحی در ارتباط با كاهش مصرف نمک، گفت: فشار خون
بالا از بيماری های شايع در كشور است كه رابطه تنگاتنگی با مصرف بی رويه
نمک و محصولات غذایی شور دارد.
وی افزود: فرهنگ سازي كاهش مصرف نمک
صنعتي و نمك سفره تا رساندن به حد استاندارد آن از ديگر اولويت هاي كاري
متوليان حفظ و تامين سلامت جامعه است.
حسینی ادامه داد: در حال حاضر مصرف روزانه نمک در کشور ۱۲ گرم است در حالی كه ميزان استاندارد مصرف نمک در روز ۵ گرم است.
به
گفته وی، روزانه حدود ۶/۶ گرم نمک از طريق نان مصرف مي شود كه در همين
راستا نسبت به كاهش ميزان نمک نان از ۵/۲ گرم به كمتر از ۲ گرم اقدام شده
است.
حسینی در زمینه سياست جديد وزارت بهداشت در بحث مدرن نمودن
نظارت ها اذعان داشت: نحوه بازديد و كنترل در سطح توليد و عرضه در قالب
كنترل چك ليست ها و فرم هاي ويژه نظارتي ارتقا مي يابد.
وي افزود:
همچنين در سطح عرضه برنامه هايي براي نمونه برداري مستقيم از محصولات غذايي
و در صورت مشاهده هرگونه عدم انطباق با شاخص هاي تعيين شده براي سلامت
فرآورده ها، به كارخانه مراجعه و ضمن ريشه يابي علل و برخورد قانوني با
متخلفين، راهكارهاي موثر ارائه مي گردد.