
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
وی افزود: «زادمهر، کاشانی و عبدی امتحانشان را پس داده اند نمی دانم این نفرات بر چه اساسی انتخاب شده اند. آن قدر لابی شان قوی است که هر سال در پرسپولیس پست می گیرند. مگر می شود یک نفر با سه عنوان در باشگاه پرسپولیس حضور داشته باشد.»
آشتتیانی همچنین تاکید کرد: «نمی دانم این آقای عبدی چرا هم عضو کمیته فنی، سخنگو و هم عضو هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس است؟ یعنی پرسپولیس نفرات دیگری ندارد تا در پست های دیگر استفاده کند که یک نفر باید در سه حوزه فعالیت داشته باشد؟»
وی افزود: «به خاطر پرسپولیس تمام دندان هایم شکست و الان نمی توانم راحت غذا بخورم. قید پیشنهاد تیم های خارجی را زدم به هامبورگ و سیدنی و قطر نرفتم تا به پرسپولیس و هواداران خویش خدمت کنم اما در حال حاضر این خودی ها هستند که به پرسپولیس ضربه می زنند و کسانی که لابی دارند در رأس کار قرار گرفتند.»
آشتیانی تأکید کرد: «زمانی که در پرسپولیس کاپیتان بودم زادمهر تعویضی بود و معلوم نیست لابی زادمهر و کاشانی چه کسانی هستند.»