به گزارش پایگاه 598، دکتر علیاکبر سیاری درخصوص این برنامه گفت: محور برنامه بهداشت عمومی،
شعار امسال سازمان بهداشت جهانی یعنی غذای سالم از مزرعه تا سفره است.
غذایی که ما مصرف میکنیم ممکن است به مواد شیمیایی، سمی، میکروبی و قارچی
آلوده باشد. برای این که این مواد عاری از این آلودگیها شوند باید وزارت
جهاد کشاورزی در مزارع و وزارت بهداشت در اماکن عمومی عرضه غذا فعالیت
کنند.
وی درباره فازهای اجرایی این برنامه، گفت: فاز اول این
برنامه به واحدهای تولید کننده و عرضه کننده موادغذایی و اصناف مربوط
میشود که باید خود اظهاری کنند. فاز دوم نیز مردمی هستند که از این خدمات
استفاده میکنند و باید آمادگی داشته باشند که نظارت کرده و موارد تخلف را
به شماره 1490 اعلام کنند. فاز سوم نیز ناظرین وزارت بهداشت هستند که از
طریق سامانهای که ایجاد کردهایم و بازرسان وزارت بهداشت و همچنین
آزمایشگاههایی که تجهیز شدهاند، این امر را تحقق میبخشند.
به گفته سیاری پس ازآماده شدن مقدمات، این برنامه ابتدا در تهران و سپس در سرار کشور اجرایی میشود.