
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش پایگاه 598، جبار کوچکینژاد عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی امروز در سی و دومین اجلاس مدیران و رؤسای آموزش و پرورش کشور که در برج میلاد تهران در حال برگزاری است، در خصوص حمایت از بسته حمایتی از مؤسسان مدارس غیردولتی و خرید خدمات آموزشی، اظهار داشت: در گذشته خرید خدمات به شکل دیگری بود که معلمان شرکتی آن زمان هنوز جلوی مجلس تحصن میکنند و خرید خدمات کنونی هم طوری است که هنوز به یک تفاهم نرسیدهایم.
کوچکینژاد درخصوص پرداختها به فرهنگیان، گفت: نمیدانم آقای نوبخت معاون رئیس جمهور، آمار یک میلیون و 700 هزار تومانی میانگین حقوق فرهنگیان را از کجا آورده است؛ تمام پرداخت دولت به سایر ارگانها را بیایند و با پرداختی به فرهنگیان مقایسه کنند که در آن صورت خواهند دید کمترین پرداختها از سوی دولت به فرهنگیان است.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: پس از موضوع استیضاح وزیر آموزش و پرورش، کمیتهای با حضور فانی و ریاست ابوترابی تشکیل شد و در آن کمیته خواستهایم، پول بیشتری به آموزش و پرورش کمک شود.