کد خبر: ۳۲۷۵۲
زمان انتشار: ۱۱:۵۵     ۰۸ دی ۱۳۹۰
دانستنیها : پول و قدرت دو جزء جدانشدنی دنیای ما هستند، همان قدر که کارلوس اسلیم و بیل گیتس را به عنوان ثروتمندترین آدم های دنیا می شناسند حاکمان بعضی کشورهای مختلف هم هستند که این وسط اسم و رسمی به خاطر مایه داریشان به هم زده اند. در این بین تقریبا بیشتر خانواده های پادشاهی جهان در این فهرست قرار می  گیرند اما لزوما نه همه. مثلا ملکه الیزابت دوم، در میان ده تای اول جایی ندارد درواقع تنها 30 درصد از کل وارثان خاندان های سلطنتی ثروت آن چنانی در دست و بالشان هست.

اما خیلی راحت می شود از امیرزاده ها تا دیکتاتورهای ریز و درشت با انواع القاب و عناوین و حتی روسای جمهور را در بین ثروتمندترین حاکمین جهان پیدا کرد. در این گزارش سعی کردیم برخی از ثروتمندترین رهبران جهان را با ثروت احتمالی شان برایتان فهرست کنیم. البته به خصوص در کشورهای درحال توسعه. هیچ سیاستمداری نیست که ثروت واقعی اش را به رسانه ها اعلام کند در نتیجه اینها بیشتر برآوردهایی هستند که رسانه های مالی جهان مثل فوربس به صورت سالانه اعلام می کنند.

پادشاه ابدی

بهومیبول آدولیادج

سن: 83

دارایی: 35 میلیارد دلار



ثروتمندترین پادشاه آسیا، با بیش از 35 میلیارد دلار، ثروتمندترین پادشاه دنیاست. این پادشاه که اگر بخواهیم اسمش را کامل با تمام القاب و عناوین بنویسیم، دو خطی را پر می کند، نزدیک به 65 سال حکومت کرده یعنی شش سال بیشتر از الیزابت دوم ملکه بریتانیا و رکورددار طولانی ترین دوره حکومت بین حاکمان حال حاضر دنیاست.

او همچنین رکورددار دریافت بیشترین مدارک افتخاری جهان (136 عدد ناقابل) از هر دانشگاه معتبر و غیرمعتبری در دنیا که فکرش را بکنید است. در ضمن از سال 2000 به این سو با تصویب دولت به عنوان پدر تکنولوژی تایلند هم شناخته می شود. رامای ششم (ششمین پادشاه تایلند) علاقه ویژه ای به موسیقی جاز دارد تا جایی که با بسیاری از بزرگان جاز دنیا مثل بنی گودمن و جک تیگاردن تجربه همنوازی داشته است.



عاشق شتر و سرطان

شیخ خلیفه پسر زاید خانواده

سن: 60

دارایی: 23 میلیارد



رئیس جمهور یا بهتر است بگوییم امیر 60 ساله امارات؛ کشور کوچکی که صاحب یک دهم ذخایر نفت جهان است و منبع اصلی درآمد شیخ ابوظبی هم از همین جاست. خلیفه باثروتی که مجله فروبس آن را حولو حوش 21 تا 23 میلیارد دلار برآورد کرده تا دو سال پیش سومین شاه ثروتمند دنیا بود که این روزها گفته می شود بر کرسی دومی هم تکیه زده است.

این جناب شیخ علاقه خاصی به مسابقات شتر و اسب سواری دارد در عین حال یکی از پشتیبانان درست حیابی طرح های پژوهشی مراکز پزشکی بخصوص در باب سرطان البته در ینگه دنیا هم به شمار می آید. محل اقامت شیخ امارات گران ترین هتل ساخته شده در دنیا به ارزش 3 میلیارد دلار است که بسیاری از تزئینات در و دیوارش از طلاست. در ضمن بلندترین برج جهان در دوبی هم به افتخار او نامگذاری شده است. البته نخست وزیر یا معاون ریاست جمهوری امارات که خلاصه اش همان امیر دوبی می شود هم با ثروتی 18 میلیارد دلاری به عنوان یکی از ثروتمندترین سیاستمداران خاورمیانه شناخته می شود.



سلطان نفتی

شاه عبدالله آل سعود

سن: 88

دارایی: 21 میلیارد دلار



سومین پادشاه ثروتمند دنیا و یکی از ثروتمندترین سیاستمداران خاورماینه با ثروتی حدود 21 میلیارد دلار، عبدالله، ششمین پادشاه سعودی و پنجمین پسر از میان 37 پسر عبدالعزیز بنیانگذار عربستان سعودی است که سال 2005 پس از 23 سال انتظار به پادشاهی رسید. هرچند درواقع از 1995 به این سو که برادر بزرگترش شاه فهد بیمار شد، عملا عنان قدرت عربستان سعودی در دست اوست.

شاه 88 ساله عربستان که اتفاقا صاحب کرسی سوم قدرتمندترین مردان دنیا در فهرست فوربس هم هست، ثورتمندترین فرد کشورش نیست! ولید نوه بیزینس من 56 ساله اش که به جز تجارت هیچ دغدغه دیگری در زندگی ندارد، با یکی دو میلیارد بیشتر، ثروتمندترین عضو خانواده سعود است. نخستین صادرکننده نفت جهان به طور میانگین 1 میلیون دلار در هر روز از صادرات نفت به دست می آورد که عمده درآمد خانواده هم از همین جاست.



امپراتور رسانه ای

سیلیو برلوسکونی

سن: 74

دارایی: 7/8 میلیارد دلار



صاحب باشگاه میلان و امپراتور رسانه ای ایتالیا (مالک انحصاری 90 درصد رسانه های این کشور!) با ثروتی حدود 9 میلیارد دلار یکی از نامزدهای اصلی کرسی ثروتمندترین سیاستمدار اروپاست. نخست وزیر پرحاشیه و شیطان ایتالیا اما این روزها رکورددار طولانی ترین دوران حکومت در میان رهبران گروه هشت است.

 هرچند بحران اقتصادی سرانجام یقه او را هم گرفت. نخست وزیر خندان ایتالیا در طول تمام دوره صدارتش اتهام انبوهی از رسوایی های اخلاقی را بی دلیل یا با دلیلی با خود یدک کشید اما به شکل بانمکی از جایش تکان نخورد تا سرانجام سومین اقتصاد اروپا را به مرز برشکستگی رساند. او یکی از جوگیرترین سیاستمداران جهان است که معتقد است هیچ کس قدر استعدادهایش را نمی داند. در ضمن به جوک های بی نمک و نظرات بی پایه و اساس اما دردسرساز هم مشهور است.



آقای کلکسیونر

ژنرال حاج سر حسن البولکباه معزالدین وداع الله

سن: 56

دارایی: 20 میلیارد دلار



بیست و نهمین سلطان برونئی که نزدیک به 40 سال است بر تخت سلطنت ششصد ساله برنئی تکیه زده است البته ابدا گول نام سلطنتی اش را نخورید، چون ایشان همزمان نخستین وزیر، وزیر دفاع، وزیر اقتصاد، پیشوای مذهبی و خلاصه همه کاره کشورش هم هست. ثروت این سلطان عزیز به ذخیره نفت و گاز این کشور جنوب شرقی آسیا برمی گردد که اتفاقا در این زمینه این روزها با برادرش به اتهام اختلاس رقمی ناچیز در حدود 15 میلیارد دلار هم درگیر است.

ظاهرا سلطان از آن ماشین بازی های خفن هم هست؛ چراکه تا همین امروز نزدیک به 7000 اتومبیل رنگ و وارنگ به ارزش 789 میلیون دلار خریداری کرده و در ضمن صاحب بزرگ ترین کلکسیون فراری و ریزرویز دنیا هم هست. طوری که فقط 450 فراری و 600 رویزرویز در قصر خود سلطان پیدا می شود. جالب آنکه در طول دهه 199 خانواده او مشتری بیش از نیمی از تمامی خودروهای لوکس خروجی از خط تولید رویز رویز بودند. در نهایت کاخ نورایمان محل زندگی محقر سلطان با نزدیک به 20 هکتار زیربنا و 1877 اتاق بزرگ ترین کاخ سلطنتی دنیا به شمار می آید.



بانکدار برنج کار

هانس آدام دوم

سن: 66

دارایی: 7/6 میلیارد دلار



برلوسکونی را بسیاری ثروتمندترین سیاستمدار اروپا می دانند اما شاهزاده لیختن اشتاین حتما ثروتمندترین رهبر اروپایی است. این شاهزاده عزیز بر کشوری حکم می راند که دولتش کلا از 5 نفر تشکیل شده که البته برای کشوری با وسعتی که به زحمت به 160 کیلومترمربع می رسد همینش هم زیادی است. لیختن اشتاین کمترین بدهی خارجی در دنیا را دارد و دومین کشور با بیشترین درآمد سرانه هم هست.

منبع اصلی ثروت هانس آدام دوم گروه بانک های ال جی تی است. همچنین چندین هزار هکتار زمین در اتریش و ایتالیا هم به نام اوست و در عین حال در آمریکا برنج اصلاح شده ژنتیکی هم تولید می کند. جالب ترین بخش دارایی این شاهزده 66 ساله درواقع کلکسیونی از آثار هنری متعلق به 400 سال گذشته به شمار می رود که در موزه لیختن اشتاین واقع در وین به نمایش عمومی گذاشته شده است.



جومونگ میلیاردر

کیم جونگ ایل

سن: 70

دارایی: نامعلوم



رهبر همیشه در سایه کره شمالی که چند روز پیش درگذشت، مردی که شایعات ریز درشت زیادی پیرامونش وجود داشت. کیم جونگ ایل در سال 1994 پس از مرگ پدرش کیم ایل سونگ دوم که رئیس جمهور و بنیانگذار کره شمالی بود به قدرت رسید البته به عنوان دبیرکل حزب کمونیست، رئیس شورای ملی دفاع و ارتش و چند عنوان دهان پر کن دیگر به غیر از ریاست جمهوری، چون به افتخرا رهبر فقید کره عنوان رئیس جمهوری ابدی را به او داده بودند.

چیزهای زیادی حول و حوش شخصیت این جناب می گویند، مثلا اینکه مردم کره معتقدند یک جروهایی جومونگ وار متولد شده، توان کنترل آب و هوا را دارد یا یکی از محبوب ترین و خوش تیپ ترین آدم های دنیاست. محدوده دارایی کیم جونگ ایل واقعا معلوم نیست؛ اما همین قدرش را می دانیم که در حساب های بانکی اش در اروپا حدود 4 میلیارد دلار اندوخته دارند اما از دارایی های او در خود کره کسی اطلاعی ندارد.



معمر قذافی



دیکتاتور اسبق لیبی احتمالا ثروتی در حدود 1 میلیارد دلار داشت هرچند وقتی که قدرت در دستش بود ثروت لیبی و او زیاد با هم تفاوتی نداشت حال خوتان فکر کنید بعد از 40 سال حکومت آن هم بر کشوری نفت خیز ثروت واقعی او چقدر می توانست باشد. در ضمن بد نیست بدانید معمر قذافی تا پیش از برکناری اش رکورددار طولانی ترین دوران حکومت در بین حاکمان غیرسلطنتی دنیا به شمار می رفت.



حسنی مبارک



درباره ثروت مبارک این روزها حرف های زیادی شنیده می شود. براساس تازه ترین خبرها فقط حساب های خانواده مبارک در بانک های اروپایی رقمی بین 1 تا 5 میلیارد دلار است که اگر همین قدرش هم درست باشد رئیس جمهوری اسبق مصر را تبدیل به یکی از ثروتمندترین مردان قاره آفریقا می کند. البته خود مبارک که دارایی اش را یک دهم این مقدار هم نمی داند یا حداقل به دادگاه که این طور گفته است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۲
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
؟؟؟؟؟!!!!
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۶:۳۵ - ۰۸ دی ۱۳۹۰
۲
۰
پس عكس هاشمي رفسنجاني كو؟؟؟!!!!!
پاسخ
..
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۰۲:۳۸ - ۰۹ دی ۱۳۹۰
راست میگه کوش؟؟؟
جدیدترین اخبار پربازدید ها