کد خبر: ۳۲۵۷۱۰
زمان انتشار: ۱۳:۰۰     ۲۰ تير ۱۳۹۴
عسگراولادی تاکید کرد: واقعیت این است که مذاکرات تا اینجا به نتیجه نرسیده و حتی ممکن است تا روزهای آینده نیز به نتیجه مطلوبی نرسد لذا باید در مقابل دبه غربی‌ها به فکر اصلاح ساختار‌های اقتصادی و حرکت به سمت تقویت اقتصاد داخلی بود.
به گزارش پایگاه 598 ،اسدالله عسگر اولادی، عضو اتاق بازرگانی ایران طی یادداشتی در روزنامه آرمان نوشت: متاسفانه بعد از همکاری‌های خوبی که ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انجام داد قرار بود تا روز جمعه طرفین به یک توافق جامع درمورد مذاکرات هسته‌ای دست یابند ولی بنا به اخبار رسیده آمریکایی‌ها در واپسین لحظات «دبه» کرده‌ و مواضع منفی‌ای را در قبال توافقنامه اتخاذ کرده‌اند.

ایران ازابتدا هم اعلام کرده بود درصورتی که غرب در مذاکرات زیاده‌خواهی نکند، رسیدن به توافق در دسترس است. غربی‌ها باید به خوبی بدانند که ایران و هیات مذاکره‌کننده ایرانی هیچ‌گاه از خطوط قرمز عبور نخواهند کرد. مذاکره درصورت شکست، تمدید یا پیروزی بر اقتصاد ایران تاثیر خواهد گذاشت اما راه اینکه اقتصاد ایران را تقویت کنیم این است که به سمت اجرای اقتصاد مقاومتی مدنظر مقام معظم رهبری حرکت کنیم و در شش ماهه دوم سال با توجه به آن برنامه‌های اقتصادی را تعریف کرده و جلو ببریم. اهداف اصلی برنامه ششم توسعه کشور نیز باید برمبنای اقتصاد مقاومتی تعیین شود.

واقعیت این است که مذاکرات تا اینجا به نتیجه نرسیده و حتی ممکن است تا روزهای آینده نیز به نتیجه مطلوبی نرسد لذا باید در مقابل دبه غربی‌ها به فکر اصلاح ساختار‌های اقتصادی و حرکت به سمت تقویت اقتصاد داخلی بود. البته دولت در سمت‌وسوی اقتصاد مقاومتی گام‌های خوبی برداشته ولی باید به بخش خصوصی توجه بیشتری شود.

رئیس‌جمهور سفر خوبی به روسیه انجام دادند ولی بخش خصوصی باید همراه رئیس‌جمهور به روسیه دعوت می‌شد. اتاق ایران- روسیه 30سال است در ارتباط با تجارت ایران و روسیه زحمت می‌کشد. متاسفانه یک نفر از اعضای این اتاق در این سفر همراه رئیس‌جمهور نبودند. بنابراین باید به این موضوع ازطرف تیم اقتصادی دولت توجه بیشتری صورت گیرد. در موضوع اقتصاد مقاومتی هم باید یک کارگروه از طرف دولت و با حضور اعضای اتاق به‌وجود بیاید تا به برنامه‌ریزی برای این امر مبادرت ورزند؛ یک برنامه کوتاه‌مدت شش ماهه برای شش ماه پایانی سال و یک برنامه میان‌مدت برای سال 95 برنامه‌ریزی شود تا نیازی به مذاکره برای مسائل اقتصادی نباشد و مذاکرات با غرب با عزت ادامه پیدا کند.

باید توجه داشت که اقتصاد مقاومتی یعنی توجه به تولید داخل و عدم وابستگی به خارج از کشور در ابعاد اقتصادی. البته باید به نظام صحیح مالیاتی نیز توجه شود و برای هر شخص مالیات حقه درنظر گرفته شود. درحال حاضر بنگاه‌های دولتی مالیات نمی‌پردازند و در مقابل برای کسب درآمد مالیاتی به بخش غیردولتی برای وصول مالیات فشار می‌آورند. اگر به اقتصاد مقاومتی بیشتر توجه شود، کشور خوداتکا خواهد شد و با افزایش تولید افزایش اشتغال را شاهد خواهیم بود.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها