کد خبر: ۳۲۵۶۰۳
زمان انتشار: ۱۰:۴۱     ۲۰ تير ۱۳۹۴
استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: زیره ادویه‌ بسیار مناسبی برای هضم غذا، سم‌زدایی از بدن و کاهش خطر ابتلا به سرطان‌های گوارشی و کبد است.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از باشگاه خبرنگاران، سعیده علیزاده افزود: زیره سبز قدرت مقابله با انواع آلودگی‌های باکتریایی و قارچی را هم دارد و برای همین در صنایع غذایی مورد استفاده فراوان قرار می‌گیرد.

وی تصریح کرد: دانه زیره موجب تحریک ترشح آنزیم‌هایی در غده پانکراس (لوزالمعده) می‌شود که به نوبه خود به جذب ریز‌مغذی‌ها کمک می‌کند.

علیزاده  ادامه داد: قسمت مورد استفاده زیره، میوه های آن است که به طور مستقیم از آن و یا از اسانس آن، استفاده های بسیار زیاد به عمل می آید.

استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: زیره سرشار از ویتامین‌های ب1، ب2، ب3، ث و همچنین املاح معدنی مختلف مانند کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم و سدیم است.

وی افزود: جویدن مقداری زیره برای از بین بردن بوی بد دهان، بوی سیر و پیاز بسیار مفید است.
علیزاده تاکید کرد: مصرف عرق زيره در بعضی افراد موجب اسهال و در برخی ديگر باعث يبوست می‌شود.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها