به گزارش پایگاه 598 به نقل از باشگاه خبرنگاران، سعیده علیزاده افزود: زیره سبز قدرت مقابله با انواع
آلودگیهای باکتریایی و قارچی را هم دارد و برای همین در صنایع غذایی مورد
استفاده فراوان قرار میگیرد.
وی تصریح کرد: دانه زیره موجب تحریک
ترشح آنزیمهایی در غده پانکراس (لوزالمعده) میشود که به نوبه خود به جذب
ریزمغذیها کمک میکند.
علیزاده ادامه داد: قسمت مورد استفاده
زیره، میوه های آن است که به طور مستقیم از آن و یا از اسانس آن، استفاده
های بسیار زیاد به عمل می آید.
استادیار گروه باغبانی دانشکده
کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: زیره سرشار از ویتامینهای ب1، ب2، ب3، ث
و همچنین املاح معدنی مختلف مانند کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم و
سدیم است.
وی افزود: جویدن مقداری زیره برای از بین بردن بوی بد دهان، بوی سیر و پیاز بسیار مفید است.
علیزاده تاکید کرد: مصرف عرق زيره در بعضی افراد موجب اسهال و در برخی ديگر باعث يبوست میشود.