کد خبر: ۳۲۵۰۱۴
زمان انتشار: ۱۲:۰۲     ۱۶ تير ۱۳۹۴
خوردن زردآلو به مقدار بسیار زیاد توصیه می‌شود، زیرا حاوی مقادیر همچون فیبر، ویتامین‌ها و موادمعدنی بسیار غنی است.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از باشگاه خبرنگاران، خوردن زردآلو به صورت خشک و طبیعی بسیار زیاد توصیه می‌شود، زیرا دارای مقدار زیاد فیبر، ویتامین‌ها و موادمعدنی بسیار غنی است و در ماه مبارک رمضان به دلیل از دست‌دادن مایعات و موادمعدنی جایگزین بسیار عالی است.

پروفسور دکتر ابراهیم شاهین رئیس دانشکده پزشکی inonu گفت: زردآلو با بسیاری از ویژگی‌های زیاد از جمله دارا بودن مقدار زیادی مواد معدنی برای سلامتی انسان، میوه حائز اهمیتی به‌شمار می‌رود. در ماه رمضان انسان‌ها در افطار و سحر بیش از حد لازم موادغذایی مصرف می‌کنند که آن می‌تواند منجر به مشکلات سلامتی در انسان به صورت ناخواسته شود.

وی گفت: در این ماه ممکن است سلامتی افراد به خطر بیافتد و دچار مشکل شوند که از میوه‌هایی که قابل توجه برای سلامتی انسان است، زردآلو خواهد بود. دلیل آن این است که نسبت به میوه‌های دیگر داخل آن به مقدار بسیار زیاد حاوی فیبر است. علاوه بر آن مثل قرص‌های مولتی ویتامین در داخل آن انواع مختلف ویتامین‌ها وجود دارد. داخل آن مواد تشکیل دهنده فعال با خواص آنتی‌اکسیدانی وجود دارد، در واقع به جای قرص‌های مولتی ویتامین، ما به افراد استفاده از زردآلو را توصیه می‌کنیم، زیرا در داخل زردآلو همان قرص‌های مولتی‌ویتامین که در داخل آنها موادمعدنی و ویتامین وجود دارد به‌صورت طبیعی وجود دارد.

وی افزود: بنابراین بهترین توصیه‌ای که من به افراد می‌توانم داشته باشم، این است که جای قرص‌های مولتی‌ویتامین از راه های طبیعی با خوردن زردآلو این مولتی ویتامین‌ها، ویتامین‌ها، موادمعدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها را دریافت کنید که بسیار مفید و موثر خواهد بود.

وی گفت: زردآلو بسیار غنی از ویتامین‌های A و C مانند پرتقال که حاوی بسیار زیادی ویتامین C است. در افطار و سحر زردآلو را به‌صورت میوه یا کمپوت می‌توانید مصرف کنید.

وی افزود: در ماه مبارک رمضان به‌دلیل از دست دادن مایعات و موادمعدنی جایگزین کردن کمپوت زردآلو را بسیار توصیه می‌کنیم، این میوه در برابر بیماری سرطان، حتی دیگر بیماری‌های مزمن به دلیل دارا بودن آنتی‌اکسیدان به‌صورت غنی محافظ بسیار خوبی به‌شمار می‌رود.

وی بیان کرد: در این راستا زردآلو باید بر سر سفره‌های افطار و سحر وجود داشته باشد چه بیمار باشید یا نباشید به همه افراد توصیه می‌کنیم، فقط به دلیل اینکه داخل این میوه پتاسیم وجود دارد به افرادی که دارای نارسایی کلیوی هستند باید دقت داشته باشند، یعنی به مقدار زیاد مصرف نکنند به غیر این، افرادی که نارسایی کلیوی ندارند، می‌توانند مصرف کنند.

زمانی‌که احساس شیرین خوردن دارید از دسر زردآلو استفاده کنید

وی گفت: به دلیل طولانی بودن روزهای ماه رمضان افراد احساس گرسنگی می‌کنند و در طول روز دچار افت قند خون می‌شوند، به همین دلیل به افراد توصیه می‌کنیم در هنکام افطار و سحر و به‌خصوص در سحر از دسر‌هایی که با میوه زردآلو درست می‌شوند یا کمپوت زردآلو به مقدار 1 تا 2 پیاله مصرف کنند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها