مرتضی صفوی در گفتوگو با «توانا» اظهار داشت: میوه «به» یکی از بهترین میوههاست و در استان اصفهان پرورش پیدا میکند.
وی
گفت: از ائمه اطهار (ع) نقل شده است که اگر فردی ۳ روز ناشتا میوه «به» را
مصرف کند، قدرت یادگیری و ذهن قوی پیدا کرده و قوه بینایی او افزایش پیدا
میکند همچنین میوه «به» غم و اندوه را از بین میبرد.
این متخصص
تغذیه بیان داشت: مصرف «به» به زنان باردار توصیه شده است به دلیل اینکه
زنان اگر در زمان بارداری «به» مصرف کنند، کودکانشان زیبا و قوی می شود.
صفوی
افزود: «به» سرشار از تانن است که در درمان اسهال مفید است و عمل هضم را
در معده افزایش میدهد و ورم معده را نیز برطرف میکند البته «بهدانه»
برای درمان گلودرد و تسکین سرفه نیز بسیار مفید است همچنین جوشانده «به»
قابض و مقوی است.
وی ادامه داد: میوه «به» در درمان ورمهای احشایی
نیز بسیار مفید است همچنین مصرف آن موجب افزایش شادی در افراد میشود و
کسانی که ورمهای حاد رودهای دارند مصرف این میوه میتواند برایشان مؤثر
باشد؛ خوردن «به» عرق بدن افراد را نیز خوشبو میکند.