به گزارش پایگاه 598 به نقل از ایسنا، مریم صالحی با اشاره به اینکه در وعده افطار بهتر است ابتدا با چای،
آب جوش یا شیر گرم و خرما یا کشمش روزه خود را باز کنید، گفت: در وعده
افطار استفاده از نان و پنیر و سبزی و تا حد امکان استفاده از مغزها مثل
گردو و پسته نیز مناسب است.
وی اضافه کرد: شامی، انواع کوکو، فرنی یا شیربرنج نیز از غذاهای پیشنهادی در این وعده است.
صالحی
گفت: در وعده شام از مصرف غذای سنگین خودداری کنید و بهتر است با فاصله 2
ساعت بعد از افطار، شام میل شود تا سبب سیری در زمان سحر نشود.
این
کارشناس ارشد تغذیه یادآور شد: سوپ، آش سبک، حلیم، خوراک لوبیا، عدسی،
خوراک سبزیجات با کمی نان به همراه ماست و خیار یا دوغ و سبزی خوردن یا
سالاد غذاهایی است که برای صرف شام در ماه رمضان مناسبتر است.
صالحی
تاکید کرد: بلافاصله بعد از شام از مصرف چای خودداری کنید، چون جذب آهن را
کاهش میدهد و بهتر است به عنوان دسر بعد از شام از میوهها به خصوص
مرکبات که حاوی مقادیر بالایی ویتامین C هستند استفاده کنید؛ زیرا جذب آهن
در بدن را افزایش میدهد و در متابولیسم طبیعی بدن و تولید برخی از
هورمونها نقش ویژهای دارد.
وی گفت: تا پایان شب و هنگام خواب از میوهها، چای کمرنگ و سایر مایعات بویژه آب استفاده کنید.