کد خبر: ۳۲۴۲۵۰
زمان انتشار: ۱۰:۲۲     ۱۳ تير ۱۳۹۴
مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت: مصرف لیموترش، ماست، سبزیجات و مایعات کافی، احساس تشنگیلیموترش کاهش دهنده احساس تشنگی در ماه رمضان در زمان روزه‌داری را کاهش می‌دهد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از تسنیم، شهلا جودت مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنورد اظهار کرد: مصرف سس مایونز، سوسیس و کالباس و دیگر غذاهای آماده نه تنها ارزش غذایی ندارد بلکه زمینه تشنگی و مشکلات گوارشی را فراهم می‌آورد.

وی افزود: بسیاری از مشکلات و اختلالات به وجود آمده در این ماه به دلیل مصرف بیش از حد غذا و خواب کم است. فرد روزه دار باید حداقل 20 درصد کمتر از ماه‌های دیگر غذا بخورد تا بدن فرصت سوزاندن چربی‌های اضافی را پیدا کند.

جودت تاکید کرد: از مصرف دوغ پرنمک، لبنیات پرچرب و شربت‌های حاوی شکر در این ایام به شدت خودداری کنید.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها