کد خبر: ۳۲۲۸۶۱
زمان انتشار: ۱۵:۴۶     ۰۶ تير ۱۳۹۴
به گزارش پايگاه 598 به نقل ازپول‌نیوز، مدير ارشد توليد فولاد مبارکه اصفهان از رشد توليد و تحقق اهداف بخش عمده اي از نواحي فولاد مبارکه طي سه ماهه اول سال خبر داد و در اين رابطه گفت: برنامه توليد در واحد گندله سازي طي سه ماه اول سال جاري، طبق برنامه، توليد يک ميليون و 878 هزارتن گندله بوده که با محقق شدن 107 درصد برنامه، بطور واقعي به توليد يک ميليون و 925 هزارتن گندله دست يافتيم. در واحدهاي احياء مستقيم 1و2 (مدولهاي شش گانه و مگامدولهاي شهيد خرازي) طبق برنامه، توليد يک ميليون و 745 هزارتن آهن اسفنجي را در دستور کار داشتيم که بطور واقعي در مجموع هر دو واحد با 10 درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل به توليد يک ميليون و 854 هزارتن دست يافتيم، اين در حاليست که بر اثر عملکرد خوب کارکنان و نزديک شدن اين مگامدول ها به ظرفيت اسمي، رشد توليد در مگامدولهاي شهيد خرازي نسبت به مدت مشابه سال قبل 60 درصد بوده است.

به گزارش گروه صنعت و بازرگانی پول‌نیوز، مختار بخشيان در ادامه از رشد 7 درصدي توليد در ناحيه فولادسازي و ريخته گري مداوم خبر داد و در اين رابطه گفت: در سه ماهه اول سال جاري برنامه توليد تختال در اين ناحيه يک ميليون و 448 هزارتن بوده که بطور واقعي، يک ميليون و 539 هزارتن توليد شده است. همچنين در ناحيه فولاد سازي و نورد پيوسته سبا، مطابق برنامه توليد 185 هزارتن تختال در دستور کار بوده که با يک درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل، 199 هزارتن فولاد خام توليد شده است.

وي با اشاره به وضعيت توليد در ناحيه نورد گرم فولاد مبارکه طي سه ماه اول سال جاري افزود: در اين ناحيه توليد يک ميليون و 343 هزار تن کلاف گرم را برنامه ريزي نموده بوديم که به دليل انجام تعميرات سالانه در خرداد ماه که قرار بود در سه ماهه دوم انجام شود، به طور واقعي به توليد يک ميليون و 272 هزارتن دست يافتيم. بديهي است اين کاهش توليد ناشي از جابجايي زمان توقف خط توليد، در ماههاي آتي جبران خواهد شد. همچنين در توليد کلاف ناحيه فولادسازي و نورد پيوسته سبا مطابق برنامه توليد 183 هزار تن کلاف گرم در دستور کار بوده که با تحقق 107 درصد برنامه به توليد 195 هزارتن کلاف گرم دست يافتيم.

مدير ارشد توليد فولاد مبارکه اصفهان در بخش ديگري از سخنان خود به عملکرد کارکنان شرکت فولاد هرمزگان طي سه ماه اول سال 94 اشاره کرد و در اين رابطه افزود: در اين شرکت با توليد 353 هزارتن آهن اسفنجي 97 درصد برنامه و با توليد 286 هزارتن تختال 92 درصد برنامه محقق گرديده است.

ايشان ميزان توليد محصولات سرد ( کلاف خام) در ناحيه نورد سرد را درطي سه ماهه اول سال جاري362 هزار تن اعلام کرد و افزود: در اين واحد نسبت به مدت مشابه سال قبل، رشد 5 درصدي را شاهد هستيم.

مختار بخشيان با اشاره به مزيت هاي حمل ريلي محصولات و اقدامات خوبي که در اين راستا صورت گرفته است تصريح کرد: عملکرد واقعي حمل محصول طي سه ماه اول سال 94 در فولاد مبارکه يک ميليون و 379 هزار تن بوده که از اين ميزان محصول حمل شده، 301 هزار تن آن از طريق حمل ريلي صورت گرفته است که نسبت به مدت مشابه سال قبل در حمل ريلي با رشد 52 درصدي مواجه هستيم.

مدير عامل شرکت تهيه و توليد مواد معدني:

اکتشاف بيش از 150ميليون تن سنگ آهن در سال 93
مديرعامل شرکت تهيه و توليد مواد معدني ايران (ايمپاسکو) از روند افزايشي توليد محصولات مجتمع هاي تحت پوشش ايمپاسکو در دو سال گذشته خبر داد و گفت: در عمليات اکتشافي سال 93، بيش از 150 ميليون تن سنگ آهن و 200 ميليون تن زغال سنگ اکتشاف شد.

به گزارش«فولاد نيوز»، وجيه اله جعفري افزود: با خارج شدن شرکت از فهرست واگذاري ها، عمليات اکتشافي اين شرکت رشد محسوسي پيدا کرده و ميزان حفاري هاي معدني به عنوان يک شاخص پرهزينه و مهم اکتشاف طي سال 93، به بيش از 85 هزار متر حفاري رسيد که رکورد جديدي در عمليات حفاري و اکتشافي اين شرکت محسوب مي شود.

وي به فعال سازي طرح هاي معدني با اقدامات شرکت تهيه و توليد مواد معدني ايران اشاره کرد و اظهار داشت: با تغيير در وظايف و مأموريت هاي اين شرکت و واگذاري امور اجرايي ايميدرو به آن، اين شرکت چابک تر شده و توانسته است در بخش اکتشاف، حفاري و فعال سازي طرح هاي معدني به موفقيت هاي خوبي دست يابد.

مديرعامل شرکت تهيه و توليد مواد معدني ايران يادآور شد: اين شرکت اکنون با تغيير در ساختار و ابلاغ ماموريت هاي جديد که از سوي رييس هيات عامل ايميدرو انجام شد، نقش بازوي اجرايي سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران را ايفا مي کند و فعاليت هاي اجرايي ايميدرو به شرکت تهيه و توليد مواد معدني واگذار شده است.

جعفري ادامه داد: در دو سال گذشته اين شرکت اقدام به تدوين استراتژي سازماني خود کرده و برنامه هاي تازه اي را براي فعاليت هاي آينده ترسيم کرده است.

وي افزود: با اجراي استراتژي جديد در بخش توليد، توانستيم از سرمايه ها و توان بخش خصوصي استفاده و طرح هاي راکد را فعال کنيم که راه اندازي کارخانه پتاس خور و بيابانک و پيش راه اندازي پالايشگاه قطران زرند از آن جمله است.

مديرعامل شرکت ايمپاسکو تصريح کرد: ساخت پايلوت نيمه صنعتي استحصال و فرآوري کنسانتره لانتانيوم و سريم از عناصر نادر خاکي موجود در کنسانتره فسفات اسفوردي براي نخستين بار در کشور، استرداد بخشي از مطالبات معوقه شرکت و نيز حل و فصل و تسويه نهايي پنج فقره دعاوي مهم شرکت، بخش ديگري از اقدامات انجام شده اين شرکت است.

رشد 5 درصدي توليد فولاد خام ايران با افزايش 14 درصدي توليد در گروه فولاد مبارکه
طي پنج ماه ابتداي سال 2015ميلادي گروه فولاد مبارکه با توليد 3 ميليون و 251 هزارتن فولاد خام، رشد 14 درصدي نسبت به مدت مشابه سال قبل ميلادي را تجربه کرد.

بنابر اعلام روابط عمومي فولاد مبارکه اصفهان طي مدت مذکور شرکت فولاد مبارکه با توليد 2ميليون و 435 هزارو 906 تن و 17 درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل، ناحيه فولاد سازي و نورد پيوسته سبا با توليد 313 هزار و 571 تن و يک درصد رشد و فولاد هرمزگان ديگر شرکت زير گروه فولاد مبارکه اصفهان با توليد 501 هزارو 641 تن فولاد خام و 10 درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل در اين افزايش توليد نقش آفريني نمودند.

اين در حاليست که گروه فولاد مبارکه اصفهان در ماه مي سال 2015 ميلادي با توليد 686 هزارو 763 تن  فولاد خام به رشد 5 درصدي نسبت به مدت مشابه سال قبل دست يافت.  

در همين رابطه انجمن جهاني فولاد در گزارش جديد خود از رشد 5.1درصدي توليد فولاد خام در ايران خبر داده است و اين در شرايطي است که غولهاي فولادي جهان روند نزولي توليد را در پيش گرفته اند.

به گزارش روابط عمومي سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران (ايميدرو)، اين گزارش که توليد 5 ماه ابتداي سال جاري ميلادي - از ژانويه تا پايان ماه مي 2015 را منعکس کرده، توليد فولاد خام ايران را نزديک به 7 ميليون تن اعلام کرده است در حالي که در مدت مشابه سال 2014 ميزان توليد فولاد خام ايران به 6.6 ميليون تن رسيده بود.

به گزارش روابط عمومي سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران (ايميدرو)، همچنين توليد ماه مي فولاد خام در ايران با رشد 2.1درصدي به يک ميليون و 455هزار تن رسيد. در اين مدت کشورهاي صاحب نام توليدکننده فولاد همچون چين، کره جنوبي، امريکا و ژاپن همچنان سياست کاهش توليد را در پيش گرفته اند به گونه اي که چين با توليد 340 ميليون تن افت 1،6درصدي، ژاپن با توليد 44 ميليون تن کاهش 4.4درصدي و کره جنوبي با توليد 28 ميليون تن افت 5.1درصدي را رقم زدند. ايالات متحده نيز توليدش را بيش از رقباي خود کاهش داد و سطح کاهش را به 8.6 درصد تنزل داد و تنها 33 ميليون تن فولاد خام توليد کرد.

در اين ميان طبق پيش بيني هاي سالهاي گذشته تنها هند روند رشد را در پيش گرفته به طوري که تا پايان ماه مي 2015 بيش از 37 ميليون تن فولاد خام توليد کرد که 6.1درصد بيش از توليد مدت مشابه سال 2014 محسوب مي شود.

در خاورميانه قطر و عربستان سعودي به ترتيب کاهش 10.2 درصدي و 1.9درصدي را به ثبت رساندند، اما امارات ميزان توليد را 10درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزايش داد و 1.2 ميليون تن فولاد خام توليد کرد.

کل توليد فولاد خام جهان که متشکل از توليد 65 کشور توليدکننده است در اين مدت از 675 ميليون تن عبور کرد که با ميانگين کاهش 1.9درصدي همراه شده است.

با دانش فني کارشناسان فولاد مبارکه صورت گرفت:
نصب و راه اندازي موتور جديد 8350 کيلو واتي کوره واحد گندله سازي
با دانش فني کارشناسان فولاد مبارکه موتور فن 08V03  کوره پخت واحد گندله سازي با توان 8350 کيلو وات و با وزن تقريبي 37.5 تن براي اولين بار مشابه سازي و تعويض گرديد.

مدير ناحيه آهن سازي فولاد مبارکه ضمن تأييد اين خبر در خصوص مختصات فني اين تجهيز گفت: اين فن نقش اساسي در فرآيند سخت سازي گندله خام در قسمت پخت کوره را بر عهده دارد . ظرفيت هوا دهي اين فن  14500 نرمال متر مکعب بردقيقه و دماي کاري آن  340 درجه سانتيگراد مي باشد.

رحيم عبدي افزود: به دليل موجود نبودن موتور يدکي براي اين تجهيز بسيار حساس، در صورت بروز مشکل براي اين موتور فعاليتهاي دمونتاژ و مونتاژ، حمل و نقل آن به تعميرگاه مرکزي، انجام تعميرات اساسي و انجام عمليات نصب و راه اندازي آن حدود چهار روز توقف به توليد واحد گندله سازي اعمال مي نمود. بنابراين تصميم به خريد موتور يدکي براي اين فن گرفته شد که با توجه به تحريم هاي موجود بجاي خريد موتور اصلي يک موتور با همين ظرفيت بصورت سفارشي خريداري گرديد که تفاوتهايي مانند وزن روتور، زمان راهاندازي، ترکيب سيم پيچي استاتور و تغييرات در سيم بندي ترانسهاي جريان نسبت به موتور اصلي، نگراني هايي براي نصب و راه اندازي آن ايجاد کرده بود ضمن اينکه نصب اين موتور با رئوستاي راه انداز قبلي نيز ابهاماتي به همراه داشت.

وي ادامه داد: در همين راستا با توجه به موارد فوق اقدام به تشکيل جلسات مديريتي و کارشناسي با امور خريد و تعميرات مرکزي، تعميرگاه مرکزي، بازرسي فني، واحد رولياژ و کارشناسان واحد گندله سازي گرديد  در اين جلسات تمام موارد فني براي نصب و راه اندازي اين موتور با فيدر و راه انداز موجود مورد تجزيه و تحليل قرار گرفت و براي اختلافات پارامترهاي اين موتور و موتور قبلي راه حل هاي کارشناسي ارائه گرديد و نهايتاً با تهيه دستورالعمل و برنامه زمانبندي مشخص ، مطابق با طول مدت زمان توقف 96 ساعته واحد گندله سازي در خردادماه 94 مراحل نصب و راهاندازي اين موتور با موفقيت کامل اجرا گرديد و از اين پس نگراني واحد گندله براي بروز مشکلات بر روي اين موتور بر طرف گرديد.

مدير ناحيه آهن سازي در پايان از حمايت مديريت خريد قطعات يدکي، رئيس و کارکنان واحد گندله سازي، رؤساي دفاتر فني تعميرات و توليد و تعميرات و تعميرگاه مرکزي، قسمت بازرسي فني و واحد رولياژ که در اجراي اين کار، همکاري مؤثر داشتند، تقدير و تشکر نمود.

رفع اساسي عيوب مکانيزم حرکتي  جرثقيلهاي 32 و 47 نورد سرد
با استفاده از تجربه و تخصص واحدهاي بازرسي جرثقيلها و سازهها، کارِ بهينه سازي و تعميرات جرثقيلهاي 32 و 47 نورد سرد و دستيابي به راه حل جامع براي رفع اساسي عيوب آنها با موفقيت به پايان رسيد.

مسعود باقري کارشناس بازرسي جرثقيلهاي سقفي و سازهها ضمن اعلام اين خبر و با بيان اينکه جرثقيلهاي سقفي در ناحيه نورد سرد وظيفه حمل کلاف و باربرداري تجهيزات در زمان تعميرات را به عهده دارند گفت: اين تجهيزات با توجه به ايفاي نقش مهم در چرخه توليد شرکت فولاد مبارکه، از حساسيت بالايي برخوردار هستند. از اين رو هر گونه اشکال بر روي سيستمهاي حرکتي آنها ميتواند منجر به بروز يک حادثه ايمني گردد.

وي با تأکيد بر اين که جرثقيل 32 ناحيه نورد سرد بعد از تعويض چرخ در دي ماه 93 دچار فالتهاي شديد بر روي درايو حرکت پل گرديد، اظهار کرد: عدم کفايت تنظيمات ارائه شده از سوي شرکت فنلاندي تأمين کننده اين درايوها به مرور زمان ناپايداري حرکتي بر روي جرثقيل نامبرده را افزايش داده بود؛ بطوريکه فالتهاي ايجاد شده منجر به قطع مکرر درايو پل جرثقيل ميگرديد. در نتيجه بهره برداري از جرثقيل با مشکلاتي مواجه شده و علاوه بر آن احتمال بروز حوادث ايمني را افزايش داده بود.

کارشناس بازرسي جرثقيلهاي سقفي و سازهها با اشاره به روند رفع اين عيب ادامه داد: پس از مطالعات اوليه، پارامترهاي اصلي جرثقيل در هر سه بعد برق، مکانيک و سازه مورد بررسي قرار گرفت و تستهاي مربوطه انجام شد. خروجي اين مطالعات منجر به دستيابي به راه حل مشکل اساسي جرثقيل گرديد.تا جائيکه اين بررسيها نشان داد که ميتوان با افزايش گشتاور راه انداز از طريق تنظيم پارامترها بر اساس شرايط کاري، فالت مربوطه را تا حد استاندارد کاهش داد و سرانجام بعد از اعمال چند مرحله تغيير پارامترهاي راهاندازي درايو پل جرثقيل مذکور، در فروردين ماه امسال مشکل جرثقيل مرتفع گرديد.

مسعود باقري تصريح کرد: از آنجائيکه جرثقيل 47 اين ناحيه نيز در محدودهاي از سرعت حرکت پل خود دچار لرزش مي شد و مشابه جرثقيل 32 نياز به اصلاح پارامترهاي اصلي در آن به شدت حس مي شد لذا در اقدامي مشابه اين جرثقيل نيز مورد بررسي دقيق قرار گرفت و اقدامات لازم به منظور رفع عيب بر روي آن انجام شد.

در همين رابطه نام عليرضا حيدري، رئيس بازرسي جرثقيلهاي سقفي و سازهها نيز گفت: نتايج حاصل از اين دو فعاليت اصلاحي دستيابي به منطقي براي حل مشکل جرثقيلهاي ساختKONE CRANE است. اين فعاليت در حال حاضر روي بسياري از جرثقيلهاي مشابه در فولاد مبارکه در حال برنامه ريزي است که اميدواريم با جامعيت دادن به اين منطق، بسياري از مشکلات حرکتي جرثقيلها برطرف شود و بتوان تا حد زيادي هزينه هاي تعمير و نگهداري آنها و همچنين هزينه هاي ناشي از توقف خط توليد را کاهش داد.

وي خاطر نشان کرد: اين فعاليت مهم با همکاري واحد بازرسي جرثقيلهاي سقفي و سازه ها، مهندسي کارخانه، تعميرات جرثقيلهاي سقفي نورد سرد و واحد بازرسي ماشينهاي دوار به نتيجه رسيد که از همکاري همه اين عزيزان قدرداني مي نمائيم.

رکورد شکني خط بازپخت شماره 3 ناحيه نورد سرد براي سومين بار در سال جاري
رييس خطوط آنيلينگ (بازپخت) و شستشوي الکتروليتي ناحيه نورد سرد شرکت فولاد مبارکه اصفهان از تداوم روند افزايش توليد و کسب سومين رکورد پياپي در خط بازپخت شماره سه فولاد مبارکه از ابتداي سال جاري خبر داد .

سيد مرتضي نوابي در اين رابطه گفت: کارکنان تلاشگر واحد آنيلينگ فولاد مبارکه پس از آنکه در فروردين و ارديبهشت ماه سال جاري رکوردهاي تازهاي را به ثمر رسانده بودند در ادامه اين موفقيت ها در خرداد ماه نيز با توليد 14 هزارو 491 تن محصولات آنيل شده موفق شدند روند بهبود فعاليتهاي خود را استمرار بخشند.

وي رکوردهاي قبلي اين واحد را مربوط به فروردين ماه 1394 با توليد 13 هزارو 27 تن و ارديبهشت سال جاري به ميزان 13 هزارو 520 تن اعلام  کرد.

نوابي افزود : افزايش کمي و کيفي توليد محصولات سرد و کاهش تأخيرات به عنوان يکي از رويکردهاي اصلي شرکت فولاد مبارکه درجهت پاسخگويي بهتر به مشتريان شرکت خصوصاً خودرو سازها از اوايل سال 1393 در دستور کار واحد قرار گرفته و با توجه به وجود بسترهاي اوليه و پيش نيازهاي مورد نياز آن، طرح افزودن شش پايه هيدروژني جديد و متعلقات آن به مجموعه آنيلينگ شماره سه با حمايت کامل مديران ارشد فولاد مبارکه و همراهي و همياري کليه قسمتهاي ذيربط از تيرماه 1393 در قالب يک قرارداد 15 ماهه کليد خورد .

رييس خطوط آنيلينگ و شستشوي الکتروليتي ضمن اشاره به اجراي طرح توسعه در فضاي زير سقف موجود و مشکلات ناشي از همزماني بهره برداري از پايه هاي درحال کار و اجراي توسعه جديد، همت و تلاش کليه واحدهاي درگير را ستودني خواند و گفت : در اجراي اين طرح مقرر شد شش عدد پايه جديد به همراه سه عدد کوره آنيلينگ و دو عدد کولينگ بل به مجموعه تجهيزات موجود خط اضافه شود که تمام تلاش همکاران بر اين بوده است که تا حد ممکن از توان ساخت و توان اجرايي داخل شرکت ازجمله کارگاه اسکلت فلزي تعميرگاه مرکزي، واحد نسوز، تعميرات مرکزي و غيره استفاده شده به نحوي که با کمترين هزينه ممکن توسعه مذکور انجام شود.

وي در ادامه با اشاره به تعامل بسيار سازنده واحدهاي آنيلينگ، بهينه سازي، خريد، ايمني و امور پرداختها و همچنين پيمانکار اجراي طرح،» شرکت طراحان و مجريان فرآيند بخار» افزود: با حمايتهاي همه جانبه مدير ناحيه نورد سرد و همکاري پرسنل واحد و پيمانکار در مدتي بسيار کمتر از زمان پيش بيني شده طرح مذکور رو به اتمام بوده به نحوي که از اسفند ماه 93 تاکنون چهار عدد از پايهها و دو عدد از کورههاي آنيلينگ به مرور نصب، تکميل و پس از مراحل تست و راه اندازي وارد فاز بهره برداري شدند به گونهاي که چهار ماه زودتر از موعد، موفق به رسيدن به ظرفيت توليد حدود 14500 تن شدهاند.  

ايشان ضمن اشاره به بوميسازي بسياري از قطعات و تجهيزات اصلي آنيلينگ همچون بيس، ديفيوزر و ايمپلر در قالب اين طرح، افزود: اجراي طرح توسعه آنيلينگ هيدروژني بدون دخالت هيچ شرکت خارجي، نشان از پتانسيل بسيار بالايي از توانمندي در شرکت فولاد مبارکه مي باشد که سبب شد براي اولين بار در کشور دانش تخصصي نصب، راهاندازي و بهرهبرداري از خطوط آنيلينگ هيدروژني عليرغم تکنولوژي ويژه آن و با در نظر گرفتن کليه مخاطرات آن با همکاري پيمانکاران ايراني اجرا شود.

وي اظهار اميدواري کرد که شرکت فولاد مبارکه بتواند از اين اعتماد به نفس ايجاد شده در اجراي ساير طرحهاي خود يا پروژه هاي شرکتهاي زير مجموعه هلدينگ استفاده نمايد.

سيد مرتضي نوابي رييس خطوط آنيلينگ و شستشوي الکتروليتي ناحيه نورد سرد در پايان از حمايتهاي مدير ارشد توليد و مدير ناحيه نورد سرد و همدلي و همراهي پرسنل خطوط آنيلينگ و از زحمات واحدهاي بهينه سازي، کارگاه اسکلت فلزي تعميرگاه مرکزي، نسوز و همچنين همکاري واحدهاي خريد، دفتر فني تعميرات، گروه فني توليد و تعميرات مرکزي ناحيه نورد سرد، ايمني مرکز و ناحيه، قرادادهاي خريد خدمات و امور مالي به لحاظ حمايت هاي همه جانبه تشکر و قدرداني نمود .

انجام موفقيت آميز تعميرات دورهاي واحد گندله سازي
با تلاش کارکنان و حمايت مديريتهاي ارشد شرکت، مديريت ناحيه آهن سازي،خدمات فني و پشتيباني و مرکز نسوز، تعميرات برنامه ريزي شده دورهاي واحد گندله سازي در خرداد ماه سال جاري طي 96 ساعت با موفقيت انجام شد.

 رضا اسماعيل پور رئيس واحد گندله سازي فولاد مبارکه ضمن تأييد اين خبرتصريح کرد: تعميرات مذکور با آماده سازيها و هماهنگي هاي لازم با بخشهاي مرتبط و پيگيري هاي مستمر با انجام بيش از 27 هزار نفر ساعت تعميراتي، با نظم و هماهنگي و به طور مؤثر و بدون بروز هرگونه حادثه انساني و تجهيزاتي انجام شد.

وي با بيان اينکه: انجام تعميرات خطوط آسياب، تعميرات سيستم آب و لجن و ميکسرها، تعميرات خطوط سيالات، بازرسي نسوز، تعميرات ريلهاي قوسي لاورينگ و درايو، تعميرات دورهاي سرند غلتکي گندله خام ورودي کوره پخت، تعميرات فنهاي پروسس، تعميرات دورهاي سيستم تخليه کوره پخت و سرند، بخشي از فعاليتهاي صورت گرفته در اين تعميرات دورهاي بودند خاطر نشان کرد: علاوه بر اقدامات فوق، تعويض موتور فن 08 V03 با توان 8350 کيلووات براي اولين بار و تعميرات برق و ابزار دقيق از مهمترين کارهاي صورت گرفته ديگر در اين برنامه تعميراتي بود.

رئيس واحد گندله سازي تأکيد کرد: با اتمام اين عمليات تعميراتي افزايش آماده بکاري تجهيزات و ادامه روند تحقق اهداف کمي و کيفي توليد در سال جاري در واحد گندله سازي را شاهد خواهيم بود.

اسماعيل پور در پايان از همکاري و تلاش مجريان اين عمليات تعميراتي در بخشهاي توليد و تعميرات واحد گندله سازي، دفاتر فني تعميرات و توليد، نظافت صنعتي واحدهاي احيا مستقيم، تعميرات مرکزي و پيمانکاران مربوطه، حمل و نقل، تعميرگاه مرکزي، ايمني، بازرسي فني و اتوماسيون و ابزاردقيق، خريد اضطراري، خدمات عمومي، مديريت شهري، انبارها، کنترل مواد، حراست، انتظامات و ساير بخشهاي مشارکت کننده تشکر و قدرداني نمود.

بوميسازي و بهبود کيفيت تلفنهاي صنعتي کارگاهها و خطوط توليد فولاد مبارکه اصفهان
کارشناسان واحد مخابرات فولاد مبارکه  موفق شدند ضمن بومي سازي تلفنهاي صنعتي کارگاهها و خطوط توليد اين شرکت، به ميزان قابل توجهي کيفيت اين تجهيزات را بهبود بخشند.

عليرضا عباسي کارشناس ارتباطات فولاد مبارکه در اين رابطه گفت: در شرکت فولاد مبارکه براي کنترل و برقراري ارتباط بين کارکنان و همچنين نظارت بر کار و ارتباط با دستگاهها از وسايل ارتباطي صنعتي که فقط در محيطهاي صنعتي کاربرد دارند، استفاده مي گردد. در حقيقت اين دستگاه ها يا به تعبير بهتر اين تلفنها، جهت اطلاع رساني عمومي در کارگاهها و سايتهاي خط توليد و هم چنين برقراري تماس بصورت پيج دو طرفه، بين نيروي انساني به کار گرفته مي شوند.

وي با اشاره به بيشترين خرابي اين سيستم که مربوط به بردها و کيبورد و همچنين سيم رابط گوشي و قديمي بودن سيستم و باکس آنها مي باشد، ادامه داد: به دلايل خرابي هاي مکرر و فرسودگي المانها و قطعات الکترونيکي و همچنين افزايش هزينه و بالا رفتن مدت زمان پاسخ به درخواست ها جهت تعميرات اين سيستمها و تلفنها، واحد مخابرات جهت افزايش رضايتمندي کارکنان و ارتباط دهي بهينه و همچنين ارتقاء تکنولوژي سيستم، تصميم گرفت تا با رعايت کردن استانداردها و دستورالعملهاي اجرائي و نکات ايمني و با همکاري نيروهاي آزمايشگاه واحد مخابرات در محيط شبيه سازي و سيمولاتور تمامي عيوب موجود را بررسي و نسبت به رفع آنها اقدام نمايد.

کارشناس ارتباطات فولاد مبارکه با تأکيد به اين مطلب که در اين پروژه کل نقشه بردها و همچنين المانها و قطعات الکترونيکي جديد هستند، افزود: از نظر اقتصادي خريديک نمونه از اين تلفن ها در بازار خارجي حدود 2ميليون تومان و با توجه به وجود بيش از صد دستگاه درکل سايت فولاد به بيش از 200 ميليون تومان براي شرکت هزينه دربر داشت که بومي سازي و بهينه سازياين تلفن ها به دست پرسنل مخابرات با مبلغي کمتر از 100 هزار تومان انجام گرفت.

عليرضا عباسي خاطر نشان کرد: تلفن هاي بومي سازي شده توسط پرسنل مخابرات نسبت به نمونه هاي ديگر که در بازار موجود است از نظر کيفيت صدا و برد مکالمه و مقاومت در مقابل نويزهاي محيطي به مراتب بهترند اين در حاليست که براي خريد يک دستگاه تلفن صنعتي که کيفيت و IP بسيارضعيفي دارد بايد مبلغي بيش از 500 هزار تومان هزينه کرد. ضمن اينکه در گذشته هزينه هر يک از بردهاي تلفن صنعتي جهت تعمير يا تعويض بيش از  قيمت پيشنهادي بود.

وي ادامه داد: در حال حاضر با اجراي اين پروژه، علاوه بر کاهش هزينههاي تعمير و تعويض و رفت و آمد، شاهد افزايش سرعت عمل و کاهش ماند درخواست نيز بودهايم ضمن اينکه سيستم بهينه شده داراي IP66 و در برابر سر و صدا و گرد و غبار و همچنين در برابر نويزهاي موجود در سايت هاي پر سرو صدا مقاوم مي باشد.

طراحي و ساخت برچسب مشخصات فني سيم بکسلهاي ساخته شده درتعميرگاه مرکزي
عليرضا رحيمي کارشناس ماشين افزار تعميرگاه مرکزي از  طراحي و ساخت برچسب (تگ) مشخصات سيم بکسلهاي ساخته شده درتعميرگاه مرکزي خبر داد .

وي افزود: کارگاه ماشين افزار تعميرگاه مرکزي وظيفه ساخت بخش اعظمي از سيم بکسلهاي مورد نياز نواحي توليدي را در طولها و قطرهاي مختلف برعهده دارد، فلذا به منظور بهرهبرداري از تجهيزات باربرداري نظيرسيم بکسلها و براي جلوگيري از بروز حوادث، صدمات و آسيبهاي جاني و مالي احتمالي ميبايست علاوه بر آن که در ساخت صحيح آنها دقت کافي به عملآيد، در زمينه اطلاعرساني کافي و مؤثر به کارکنان درباره استاندارهاي ايمني نگهداري و کار با آنها همانند بازديدهاي روزانه، حداکثر ظرفيت حمل بار و ديگر موارد ايمني بر روي برچسب (تگ) مخصوص به سيم بکسل الصاق گردد تا کاربر قبل از استفاده از سيم بکسل با استفاده از اطلاعات فني موجود بر روي اين برچسبها بتواند به نحو صحيح از سيم بکسل استفاده نمايد.

رحيمي تصريح نمود: از آنجايي که سيم بکسهاي ساخت داخل مورد استفاده در فولاد مبارکه فاقد هرگونه برچسب فني بودند لذا با تأکيد مرکز ايمني و آتش نشاني بر لزوم شناسنامهدار بودن سيم بکسلهاي توليدي، پس از بررسي پلاکهاي معرف مشخصات سيمبکسل که توسط شرکتهاي معتبر خارجي تهيه و بر روي محصولاتشان الصاق ميشد و تحقيق در مورد ويژگيهاي مطلوب مورد نظر از قبيل جنس، نوع چاپ، ضخامت ورق و شکل ظاهري، پلاکهايي آلومينيومي با چاپ حرارتي مقاوم به محيطهاي داغ و خورنده، برچسب ( تگ) در تعميرگاه مرکزي فولاد مبارکه با همکاري واحد ايمني فني براي تمامي تيپ سيم بکسلها طراحي و سفارش ساخت داده شد.

کارشناس ماشين افزار تعميرگاه مرکزي افزود: خوشبختانه اين تگ که حاوي تمامي مشخصات فني از قبيل قطر، طول، متريال کد و حداکثر تناژ قابل حمل در سه حالت باربرداري مختلف است هم اکنون بر روي تمامي سيم بکسلهاي ساخته شده درتعميرگاه مرکزي نصب ميگردد تا بهره بردار با آگاهي کامل از آنها استفاده نمايد.

ايشان در پايان از همکاري همکاران شاغل در واحدهاي تعميرگاه مرکزي، ايمني و بازرسي فني و خريد اضطراري تشکر نمود و گفت: در شمارههاي آتي خبرنامه اطلاعاتي در خصوص سيم بکسل ها و ايمني آنها براي خوانندگان ارائه خواهد شد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها