به گزارش پایگاه 598 به نقل از ایسنا، دکتر هاله تاجالدینی در نشست «روزه داری
در ماه مبارک رمضان از دیدگاه طب سنتی» با بیان این مطلب گفت: افراد در
هنگام افطار حتما روزه خود را با آب گرم یا مایعات گرم باز کنند، چون این
عمل باعث پاکسازی بدن می شود و از خوردن آب سرد در هنگام افطار پرهیز
کنند.
وی گفت: سعی کنید در وعده افطار از زولبیا و بامیه استفاده
نکنید، و بیشتر از قندهای طبیعی مثل خرما، توت خشک و انجیر استفاده کنید،
همچنین خوردن کلمپه، کماچ و قاووت برای افت قند خون مناسب است.
تاج
الدینی توصیه کرد: در بین وعده افطار تا سحر از میوههای آبداری مثل،
هندوانه، سیب و گلابی استفاده کنید تا کم آبی بدن جبران شود و همچنین
استفاده از سبزیجات را در وعده غذایی خود فراموش نکنید.
این
متخصص طب سنتی افزود: در وعده افطار از سوپها و آشهای کم چرب و کم حبوبات
استفاده کنید و همچنین از خوردن چند نوع غذا با هم و خوردن آب به همراه
غذا پرهیز کنید.
تاج الدینی برای بچههایی که تازه به سن تکلیف
رسیدهاند و میخواهند روزه بگیرند هم توصیه کرد: چون کودکان در حال رشد
هستند باید در رژیم غذایی آنها دستههای غذایی مثل، لبنیات، غلات،
پروتئین و...باشد و بچه ها باید وعدههای غذایی سحر و افطار خود را به طور
کامل بخورند.
این متخصص طب سنتی گفت: بهتر است افراد از خوردن
چای پررنگ، قهوه و موادی که کافئین دارند در وعده سحر اجتناب کنند و به
جای آن از دمنوشهای گیاهی مثل، بابونه و گل گاوزبان استفاده کنند.
وی
در ادامه گفت: افراد در وعده سحر از خوردن مواد غذایی سرخ شده، پرچرب،
تند و تیز، فست فودها و نوشابهها خوداری کنند، چون باعث تشنگی و مشکلات
گوارشی میشود.
این متخصص طب سنتی توصیهای هم برای جلوگیری از
تشنگی در ماه مبارک رمضان کرد و گفت: بهتر است افراد از نوشیدنیهایی که
آب بیشتری را در بدن نگه میدارد مثل، تخم شربتی، خاکشیر، سکنجبین و شربت
لیمو ترش استفاده کنند.