به گزارش سرویس بین الملل پایگاه 598، محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ی کشورمان در حالی فردا با همتای فرانسوی خود دیدار می کند که کمتر از ده روز دیگر به پایان مذاکرات زمان باقی است. رویترز در این خصوص نوشت: ”این دیدار دو جانبه که در حاشیه ی نشستی با حضور وزرای امور خارجه اتحادیه ی اروپا در لوکزامبورگ برگزار می شود احتمالا دیدار ظریف با دیگر همتایان خود از کشورهای دیگر را نیز به دنبال داشته باشد." مقامات مذاکره کننده در تدارک اند که به هر نحو ممکن توافق نهایی حتی الامکان در زمان مقرر صورت پذیرد.
پیشتر سایت خبری تحلیلی بیزنس اینسایدر به نقل از یک مقام ایرانی –بدون ذکر نام- نوشته بود: ”این توافق حتما صورت خواهد گرفت زیرا نیاز امریکایی ها به این تواففق بسیار بیشتر از نیاز ماست! "قطعا تلاش های تیم مذاکره کننده ی ما قابل قدردانی است و هم مردم و هم مسئولین از یک توافق سودمند و متوازن استقبال خواهند کرد اما نگاهی اجمالی به برنامه هایی که اتاق فکرهای امریکایی در رابطه با ایران دارند نشان میدهد کاخ سفید برخلاف تصور برخی مقامات ایرانی، فقط به پیروزی از راه مذاکره نمی اندیشند!
سایت تحلیلی نشنال
اینترنست به نقل از یک شرکت اطلاعاتی خصوصی –وابسته به یکی از اتاق فکرهای امریکایی- نوشت: ”همانطور
که پرزیدنت اوباما از زمان پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری در سال 2009 بیان کرده
است، گزینه ی نظامی همواره روی میز است و ما در حال بررسی چگونگی استفاده از این
ابزار هستیم."
خلاصه ی اطلاعاتی که شرکت استارت فور در این زمینه در اختیار اتاق فکرهای امریکایی قرار داده است بدین شرح است: ”قطعا حمله ی موشکی به تاسیسات هسته ای ایران، این کشور را مدتی از دستیابی به سلاح هسته ای باز خواهد داشت اما نمی تواند در بلندمدت کارایی داشته باشد. بهترین گزینه برای امریکا، یک یورش همه جانبه ی زمینی به ایران و اشغال این کشور است. با تعیین رژیمی که روابط دوستانه ای با امریکا داشته باشد، خیال کاخ سفید تا ابد راحت خواهد بود. این طرح پیشتر در افغانستان با موفقیت انجام شد و در عراق نیز نتایج حدودا مثبتی بر جای گذاشت."
البته در ادامه نویسنده ی این تحلیل به بررسی ابعاد طرح حمله ی زمینی می پردازد و با توجه به شرایط جغرافیایی ایران و همچنین توان نظامی کشورمان، آن را کاری شاق و بسیار سخت برمی شمارد. +
استارتفور حمله از جانب غرب افغانستان را یک کابوس برای امریکا می داند و علت آن را اولا روابط تیره ی امریکا و روسیه عنوان کرده و دوما بعد از گذر از مرز، موانع طبیعی و جغرافیایی را اصلی ترین مشکل پیاده نظام امریکا می داند. این سایت در مطلبی مفصل در این خصوص نوشت: ”دشت کویر با توجه به لایه ی شن و سپس گل یکی از وحشتناک ترین مکان های روی زمین است."
استارتفور مرزهای غربی را نیز غیرقابل نفوذ دانست زیرا نه ترکیه و نه دوت شیعه ی عراق اجازه ی استفاده ی امریکا از پایگاه های نظامی خود در خاک این کشورها علیه ایران را نخواهد داد. مرزهای آبی جنوب نیز با توجه به تنگه ی استراتژیک هرمز غیرقابل نفوذ خواهد بود. این شرکت جاسوسی در تحلیل خود، هم وسعت ایران (هفدهمین کشور جهان از لحاظ وسعت) و هم روحیه ی ایرانی ها در دفاع از کشورشان را نیز لحاظ کرده و در آخر نوشته است: ”جغرافیا به بهترین شکل ممکن به کمک ایران آمده است تا در کنار حمایت های مردمی از سپاه، ایران را غیرقابل نفوذ از راه زمینی کند."
با این وجود امریکا حتی از این گزینه ی مردود نیز گذشت نکرده و معتقد است فقط با کمک های داخلی از جانب ایران! می تواند به حمله ی زمینی هم فکر کند تا به اهداف خویش در رابطه با ایران برسد!