به گزارش پایگاه 598 به نقل از شفاآنلاین، ماءالشعیر دارای چند نوع ترکیب مختلف از جمله ساکارز، گلوکز،
مالتوز و ویتامین C، ویتامینهای گروه B، اسیدهای آلی، انواع آمینواسیدها،
املاح، اسید نوکلئیک و آب گازدار است.
ته مزه تلخ ماءالشعیر مربوط
به ماده رازک است، با خاصیت آنتیبیوتیکی که به پایداری ماءالشعیر کمک
میکند و عصاره رازک خواص طبی زیادی دارد از جمله موجب دفع سنگ کلیه
میشود، مدر و ضدعفونیکننده دستگاه گوارش و دستگاه تنفس است.
ویتامینهای
گروه B و آمینواسیدهای موجود در ماءالشعیر برای پوست و مو بسیار مفید
هستند و برای رشد مو و جلوگیری از ریزش آن میتواند مفید باشد.
ویتامینهای
گروه B محلول در آب هستند و براحتی وارد فاز آبی ماءالشعیر در حین جوشش
میشوند که در سنتز میانجیهای عصبی نقش مهمی دارند، باعث رفع استرس و
بسیاری از اختلالهای عصبی دیگر میشوند.