به گزارش پایگاه 598 به نقل از باشگاه
خبرنگاران، استادیار دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: سیب پخته برای
درمان اسهال و اسهال خونی مصرف می شود و برای کودکان مفید است، ضمن آن که
در زخم معده کاهش درد را در پی دارد.
سعیده علیزاده افزود: سیب تازه پاک کننده دستگاه های بدن است.
وی تصریح کرد: نوشیدن دَمکرده آب سیب به عنوان نوشابه گرم برای بهبود دردهای روماتیسمی و کاهش تب قابل توصیه است.
علیزاده ادامه داد: آب سیب خاص یا مخلوط با روغن زیتون را می توان روی زخم و خراش مالید.
استادیار
گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: سیب میوه سردی است
و زیاد خوردن آن یا خوردن آن در حالت سردی معده ممکن است منجر به اختلال
گوارشی و ایجاد نفخ شود.
وی افزود: سیب میوه ای سرشار از ویتامین های آ، ب و ث و مواد معدنی است.
علیزاده تاکید کرد: در موارد التهاب مثانه و سایر اختلالات ادراری خوردن سیب ترش به عنوان ادرار آور تاثیرگذار است.