به گزارش پایگاه 598 به نقل از باشگاه
خبرنگاران، مصرف غذاهاي پر پروتئين عامل خطر بسيار مهمي در بروز پوکي
استخوان است و اين موضوع درافراد سالمند و ميانسال نمود بيشتري دارد.
پيمان
عزيز محمدي فوق تخصص غدد و متابوليسم تصريح کرد: برخي از عوامل بروز پوکي
استخوان تا حد زيادي قابل کنترل نيستند و در مقابل برخي از عوامل نظير
عوامل غذايي را ميتوان کنترل کرد.
وي افزود: پروتئينها بخش مهمي
از ترکيبات غذايي هستند که با مقادير مختلف در غذاها وجود دارند و به لحاظ
ارزش تغذيهاي، يکي از گروههاي اصلي غذايي محسوب ميشوند.
عزيز
محمدي تاکيد کرد: با وجود فوايد پروتئين و اهميت مصرف آن، اما مصرف غذاهاي
پر پروتئين عامل خطر بسيار مهمي در بروز پوکي استخوان است و اين موضوع در
افراد سالمند و ميانسال نمود بيشتري دارد.
وي با بيان اينکه نبايد
در مصرف غذاهاي حاوي پروتئين بالا زياده روي کرد، ياد آور شد: در مقابل
بايد مواد غذايي که حاوي ويتامين D هستند را بيشتر مصرف کرد.
عزيز
محمدي خاطر نشان کرد: برخي از داروهاي تجويزي نظير کورتون که در درمان
بيماريهايي نظير آرتروز و آسم استفاده ميشود نيز ممکن است خطر پوکي
استخوان را افزايش دهند.