به
گزارش سرویس خواندنی های 598 به نقل از برنا، سعید حسینی متخصص تغذیه و رژیم درمانی
اظهار داشت: ۳۰ گرم بادام، ۳۵ درصد از نیاز روزانه بدن را به ویتامین E
تامین میكند. بادام همچنین سرشار از منیزیم است كه برای تنظیم فشار در
رگها ضروری است.
وی با اشاره به این كه بادام بیشتر از جو یا
اسفناج، منیزیم دارد، افزود: هنگامی که به مقدار کافی منیزیم در بدن باشد
در خون جریان مییابد و اکسیژن و مواد مغذی را سریعتر حمل میکند و از
افزایش ضربان قلب پیشگیری میکند.
متخصص تغذیه و رژیم درمانی ادامه
داد: چربی موجود در بادام از جنس همان چربی است که در روغن زیتون یافت
میشود و به همین خاطر برای سلامت قلب مفید است. بادام میتواند میزان
کلسترول بد خون را پایین آورده و خطر بروز امراض قلبی را کاهش دهد. همچنین
یک چهارم فنجان بادام بیش از ۴ گرم فیبر دارد كه برای عملكرد مناسب دستگاه
گوارش ضروری است.