کد خبر: ۳۱۳۲۵۸
زمان انتشار: ۱۴:۴۲     ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۴
نویسنده «آن بیست و سه نفر» گفت: حجت‌الاسلام حجتی کرمانی گفت من گاهی توفیق دیدار رهبر انقلاب را پیدا می‌کنم، کتاب را بدهید تا من برایشان ببرم. با توجه به رابطه‌ای که حجت‌الاسلام حجتی‌کرمانی با رهبر انقلاب داشتند کتاب را به ایشان رساندند.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، احمد یوسف‌زاده نویسنده و راوی کتاب «آن بیست و سه نفر» که عصر پنجشنبه از تقریظ رهبر انقلاب بر این کتاب رونمایی شد، از نحوه رسیدن کتابش به دست رهبر انقلاب اینطور یاد کرد و گفت: فکر نمی‌کردم که کتاب به دست رهبر انقلاب برسد.
 
*کتاب چگونه به دست رهبر انقلاب رسید
 
وی افزود: «آن بیست و سه نفر» توسط حجت‌الاسلام محمد جواد حجتی کرمانی به دست رهبر انقلاب رسید. وی پیش از نوروز برای سخنرانی و خاطره‌گویی از روزهای انقلاب به دانشگاه شهید باهنر کرمان آمده بود که کتاب را به دست ایشان رساندیم و روز بعد در دیداری مجدد او به من گفت من بخشی از کتاب شما را خواندم، این کتاب از کتاب‌های خوب و معروف خواهد شد.
 
نویسنده «آن بیست و سه نفر» در ادامه گفت: حجت الاسلام حجتی کرمانی بعد گفت من گاهی توفیق دیدار مقام معظم رهبری را پیدا می‌کنم، یک جلد از این کتاب را بدهید تا من برایشان ببرم و من هم این کار را کردم. با توجه به رابطه‌ای که حجت‌الاسلام حجتی‌کرمانی از دیرباز با رهبر انقلاب داشتند کتاب را به ایشان رساندند.
 
یوسف‌زاده اضافه کرد: 15 فروردین از دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب با من تماس گرفته شد و خبر این تقریظ را به من دادند که قرار شد رسانه‌ای نشود تا اطلاع رسانی عمومی شود.
 
او افزود: رهبر انقلاب در این تقریظ  با بیان واژه‌های متعددی چون شیوا، جذاب و یا هنرمندانه و عنوان نویسنده خوش‌ذوق به من لطف کرده بودند. همچنین با عبارتی چون مردان کم سال اما پر همت، اعضای گروه 23 نفر را ستوده بودند و با تعبیر شاعرانه و زیبایی چون منشور هفت‌رنگ، استان کرمان را ستایش کرده بودند. این تقریظ هم برای من و هم برای استان کرمان اتفاق شیرینی بود.
 
*ماجراهای «اردوگاه اطفال» بعد از «آن بیست و سه نفر»
 
یوسف‌زاده در ادامه به ادامه ماجراهای کتاب اشاره کرد و گفت: برای اتمام قضیه این کتاب که تنها 8 ماه از دوره اسارت است و با توجه به اینکه خواننده می‌خواهد بداند بعد از این 8 ماه چه می‌شود، در نظر دارم که ادامه ماجرای این بیست و سه نفر در طول اسارت را بنویسم. البته دیگر این کتاب، ادامه «آن بیست و سه نفر» نیست بلکه در سطح اردوگاهی است، یعنی عراقی‌ها بعد از روبرو شدن با گروه نوجوانان تصمیم گرفتند یک اردوگاه را به اسرای نوجوان اختصاص دهند و تمام نوجوانان را که تعدادشان حدود 300 - 400 نفر بود را در اردوگاهی به نام «اردوگاه اطفال» جمع‌آوری کنند. در ادامه و در کتاب بعدی دیگر با 23 نفر روبرو نیستیم بلکه با یک اردوگاه نوجوان مواجه هستیم.
 
وی در پایان گفت: در بخش سوم هم سال‌های پایانی اسارت که ما به اردوگاه موصل منتقل شدیم را روایت خواهم کرد. که این بخش منوط به اتمام بخش دوم و ماجراهای اردوگاه اطفال است که تاکنون حدود 80 درصد آن را نوشته‌ام و حتما تا پایان سال تمام خواهد شد و امید دارم که در نیمه اول سال آن را تمام کنم.


اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها