سالاد یک غذای سالم و سرشار از ویتامین و آنتیاکسیدان است. یک بشقاب سالاد، حاوی گوجهفرنگی، هویج، کاهو، زیتون و غیره است و تنها با یک مادهی غذایی مفید میتواند به بمب ویتامین و مواد مغذی تبدیل بشود. این مادهی غذایی چیزی نیست جز تخممرغ!
برای افزایش اثرات آنتیاکسیدانی سبزیجات موجود در سالاد، کافی است یک عدد تخممرغ به آن اضافه کنید.
نتایج پژوهشی که در دانشگاه پردو ایالت متحدهی آمریکا انجام شده است، نشان میدهد که این مادهی غذایی باعث افزایش جذب کاروتنوئید موجود در گوجهفرنگی، کاهو و هویج میشود. این ترکیبات آنتیاکسیدانی قدرت بالایی در پیشگیری از سرطانها، بیماریهای قلبی یا پیری پوست دارند.
9 برابر کاروتنوئید بیشتر با یک کار ساده
محققان برای رسیدن به این نتایج از 16 نفر درخواست کردند که سه نوع سالاد
سبزیجات مختلف (حاوی گوجهفرنگی، هویج رنده شده، اسفناج، کاهو) مصرف کنند.
بشقاب اول بدون تخممرغ، بشقاب دوم حاوی یک عدد تخممرغ و بشقاب سوم حاوی 3
عدد تخممرغ بود.
محققان بعد از بررسیهای لازم مشاهده کردند هر چه میزان تخممرغ موجود در سالاد بیشتر میشود، جذب کاروتنوئید بیشتر شده و اثرگذاری آن بالا میرود. به این ترتیب که بدن قادر میشود 9 برابر آنتیاکسیدان بیشتری جذب کند.
محققان بعد از بررسیهای لازم مشاهده کردند هر چه میزان تخممرغ موجود در سالاد بیشتر میشود، جذب کاروتنوئید بیشتر شده و اثرگذاری آن بالا میرود. به این ترتیب که بدن قادر میشود 9 برابر آنتیاکسیدان بیشتری جذب کند.
نتایج این پژوهش نشان میدهد میتوان بهراحتی ارزش غذایی سبزیجات را به کمک زردهی تخم افزایش داد.
تبیان