کد خبر: ۳۱۳۰۵۵
زمان انتشار: ۰۸:۵۴     ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۴
به گزارش پایگاه 598 به نقل از تسنيم، مركز پژوهشهاي غلات افزوده است ، ارزيابي و آزمايش نمونه نان هاي سنتي، در اسفند ۱۳۹۳ نشان داد، كيفيت نان سنگك در مجموع از رشد پنج درصدي نسبت به ماه قبل (بهمن ۹۳ ) برخوردار بود و با كسب نمره ۹۰ در بالاي جدول كيفيت قرار گرفت و ساير نانهاي بربري، تافتون و لواش نيز با كسب نمره ۸۵ در اسفند ماه ۹۳ نسبت به بهمن ماه كاهش كيفيتي نداشتند.

برپايه اين گزارش بررسي كيفي نان هاي سنتي دراسفند۹۳ در مقايسه با ماه مشابه در سال ۹۲ نيز نشان داد كه نان سنگك از رشد كيفي برخودار بوده ،اما كيفيت انواع ديگر نانها تغيير محسوسي نداشته است.

مركز پژوهش هاي غلات ، جدول ارزيابي كيفي نان هاي سنتي، به صورت ماهانه و براساس بررسي ميداني كارشناسان سنجش كيفيت شركت هاي غله مناطق ، تنظيم و ارسال مي شود.

ارزيابي و سنجش مزبور با در نظر گرفتن پراكنش جغرافيايي و نوع نان توليدي واحدهاي نانوائي نمونه برداري شده و مطابق با استاندارد ۲۶۲۸ مربوط به ويژگي ها و روش هاي آزمون نان و فرمت ارزشيابي مركز پژوهشهاي غلات است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها