عضو کمیسیون فرهنگی: مصوبهای از شعام درباره حجاب به مجلس نرسیده است؛
1 – کرفس، حاوی نیترات بوده و در صورت گرم شدن دوباره باعث مسمومیت می شود.
2 – چغندر یا لبو که به دلیل داشتن نتیرات، در صورت گرم شدن برای سلامتی مضر است.
3 – تخم مرغ، در صورت گرم شدن پس از آب پز شدن یا سرخ شدن با روغن، سمی می شود.
4 – قارچ تازه، وقتی گرم شود ساختار پروتئینی آن تغییر یافته، خاصیتش را
از دست داده و باعث ایجاد مشکل در جهاز هاضمه انسان می شود.
5 - اسفناج که حاوی نیترات بوده و در صورت گرم شدن به نیتریت تبدیل شده و سرطان زا می شود.