کد خبر: ۳۱۲۹۵۹
زمان انتشار: ۱۱:۴۰     ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۴
بر اساس یک پژوهش جدید، 5 نوع خوراکی در صورت گرم شدن دوباره، باعث ایجاد مسمومیت در بدن می شوند.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، بر اساس این پژوهش، این 5 خوراکی که نباید دوباره گرم شوند، عبارتند از:

 

1 – کرفس، حاوی نیترات بوده و در صورت گرم شدن دوباره باعث مسمومیت می شود.


2 – چغندر یا لبو که به دلیل داشتن نتیرات، در صورت گرم شدن برای سلامتی مضر است.


3 – تخم مرغ، در صورت گرم شدن پس از آب پز شدن یا سرخ شدن با روغن، سمی می شود.   


4 – قارچ تازه، وقتی گرم شود ساختار پروتئینی آن تغییر یافته، خاصیتش را از دست داده و باعث ایجاد مشکل در جهاز هاضمه انسان می شود.  


5 - اسفناج که حاوی نیترات بوده و در صورت گرم شدن به نیتریت تبدیل شده و سرطان زا می شود. 

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها