به گزارش پایگاه 598 به نقل از ایسنا، کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان مرکزی گفت: لیموترش منبع غنی از
ویتامین C است و دیابتیها و مبتلایان به فشار خون نباید مصرف این منبع غنی
را فراموش کنند.
نسرین یادگاری با تأکید بر مصرف لیموترش به صورت
تازه گفت: در افرادی که مبتلا به فشار خون هستند با مصرف لیموترش به جهت
مزه ترش، اسیدسیتریک و املاح سدیم، منیزیم و پتاسیم موجود در آن، فشار خون
کاهش مییابد و آنتیاکسیدان موجود در آن باعث باز شدن جداره رگها و
نهایتاً فعال شدن ماهیچههای عروق بدن و کاهش فشار خون میشود.
وی
افزود: بهترین حالت مصرف لیموترش مصرف به شکل تازه است و مصرف آن به جهت
اینکه منبع غنی فیبر و آنتیاکسیدان است برای هیچ گروه سنی ممنوعیتی
ندارد.
استفاده از چاقوی کند در بریدن لیمو منجر به از بین رفتن ویتامین C موجود در این میوه میشود.
این
کارشناس تغذیه با تأکید بر اینکه در مصرف لیموترش نباید صرفاً به مصرف آب
آن اکتفا کرد، افزود: فیبر موجود در آب میوه فیبر محلول است اما، پرزهای
این میوه علاوه بر ویتامین C و آنتیاکسیدان باعث رسیدن فیبر نامحلول به
بدن میشوند.
لیموترش مبنع مناسبی برای بیماران دیابتی است و از
بروز سرطان و همچنین انواع سکته جلوگیری میکند. در فصل گرما میتوان آن
را در کنار آب مصرف کرد، چراکه عطش روزانه را کاهش میدهد و به افزایش زمان
ماندگاری آب در بدن کمک شایانی میکند.
یادگاری با اشاره به لزوم
بریدن لیموترش با چاقوی تیز عنوان کرد: استفاده از چاقوی کند در بریدن لیمو
منجر به از بین رفتن ویتامین C موجود در این میوه میشود و همچنین در
نگهداری آن باید مواردی همچون نگهداری با نایلون در یخچال مورد نظر قرار
گیرد چراکه واکنش آن با هوای درون یخچال، ویتامین C موجود در لیمو را کاهش
میدهد.