فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

  •  
      
کد خبر: ۳۱۱۹۹۴
زمان انتشار: ۲۲:۰۸     ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۴
در اقدامی عجیب عناصر داعش پیش از سنگسار دو جوان سوری با در آغوش گرفتنشان به آنها امید دادند که با وجود گناهی که مرتکب شده است پس از مرگ مورد بخشش خداوند قرار گیرند.
به گزارش فرارو، دیلی میل گزارش داد؛ عناصر داعش روز گذشته دو جوان متهم به همجنس گرایی را در استان حمص سنگسار کردند. عناصر داعش در ابتدای اجرای این حکم در میان تجمع تعدادی از اهالی این استان حکم صادر شده از سوی دادگاه داعش را اعلام کردند و در اقدامی عجیب دو محکوم را در آغوش گرفته و برای آنها طلب رحمت و بخشش کردند. داعشی‌ها پس از آن اقدام به سنگسار این دو جوان کردند.

دیلی میل می افزاید که داعش قصد دارد با این تصاویر وجهه انسانی عناصر خود را به تصویر بکشد و این تصاویر بیشتر به یک صحنه نمایش یا تئاتر شبیه است.

عکس های زیر ممکن است برای برخی مخاطبان بیش از اندازه ناراحت کننده باشد.
اقدام عجیب داعش قبل از سنگسار +عکس

اقدام عجیب داعش قبل از سنگسار +عکس

اقدام عجیب داعش قبل از سنگسار +عکس

اقدام عجیب داعش قبل از سنگسار +عکس

اقدام عجیب داعش قبل از سنگسار +عکس

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام