کد خبر: ۳۱۱۹۴۷
زمان انتشار: ۱۴:۰۳     ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۴
علی طیب نیا، وزیر اقتصاد در رابطه با کاهش سود سپرده های بانکی توضیح می دهد.

با اظهار نظر رییس جمهوری درباره کاهش سود سپرده های بانکی عزم مسوولان بازار پول براي این موضوع وارد فاز جدی تری شده است به طوریکه اعلام شده در نشست پیش روی شورای پول و اعتبار کاهش سود سپرده بانکی به عنوان اصلی ترین دستور جلسه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

علی طیب نیا، وزیر اقتصاد که از نخستین روزهای حضورش در راس این وزارتخانه کاهش تورم را به عنوان موضوعی اصلی دنبال کرده در گفت و گو با خبرگزاری خبرآنلاین در رابطه با سود سپرده بانکی گفت:« ظرف سال های گذشته به دلیل صعود نرخ تورم، متغیر نرخ سودبانکی، کارکرد علامت دهی ذاتی خود را برای جذب سرمایه ها و پس اندازهای مردم در قالب سپرده های بانکی از دست داد. »

او در ادامه توضیحات خود به منطقی کردن رابطه میان تورم و سود سپرده بانکی به عنوان یک اصل پذیرفته شده در علم اقتصاد اشاره کرد و گفت:« عدم تناسب بین تورم و نرخ سود سپرده‌ها و تسهیلات، عدم توزیع مناسب تسهیلات به بخش‌های مختلف اقتصادی نشان می‌دهد که ضروریست در سیاستگذاری پولی از لحاظ روش و سازوکار تغییرات جدی صورت گیرد. در دوران فعالیت دولت یازدهم تلاش های زیادی برای کاهش تورم صورت گرفته است اما تفکر دولت این است که تلاش برای کاهش نرخ تورم تا سطح تک رقمی یک باید جدی برای اقتصاد ایران است و باید ادامه داشته باشد.»

بر اساس گفته های وزیر اقتصاد از طریق کاهش تورم می توان سود سپرده های بانکی را به مسیری صحیح هدایت کرد:« از طریق کاهش تورم علامت دهی نرخ سود بانکی نیز به سمت درست چرخش خواهد کرد. بازده فعالیت های مولد معقول خواهد شد و با حفظ روند نزولی نرخ تورم و کاهش انتظارت تورمی جامعه، تب و تاب بازارهای موازی به خصوص ارز پایین خواهد آمد. در این صورت این زمینه به وجود می آید در حالیکه نرخ اسمی سود بانکی را پایین می آوریم در عین حال نرخ واقعی آن مثبت باشد.»
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها