به گزارش پایگاه 598؛ مهدی میرمحمد صادقی در گفتوگو با فارس با اشاره به حوزه کاری و فعالیت دفتر مشاوره و روانشناختی در سازمان بهزیستی کشور اظهار داشت: این دفتر در حوزه سلامت روان فعالیت میکند و بالغ بر 25 سال است که در این دفتر برنامههای متعدد پیشگیری از آسیبهای روانشناختی و ارتقای سلامت روان پیگیری میشود.
وی تصریح کرد: سلامت ابعاد گستردهای را دارا است که یکی از ابعاد مهم و ویژه آن سلامت روان است که علیرغم اینکه در جامعه ما و در فرهنگ و دین ما تأکید ویژهای در حوزه سلامت روان شده است اما متأسفانه توجه کمتری به آن میشود.
میرمحمد صادقی ادامه داد: متأسفانه سلامت روان در جامعه ما مغفول مانده است و این موضوع به لحاظ اینکه خدمات حوزه سلامت روان و مشاورهای تحت پوشش بیمهها قرار نمیگیرند بالطبع توجه کمتری از سوی آحاد جامعه به آن میشود.
مدیرکل دفتر مشاوره و روانشناختی سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: همانطور که افراد جامعه به سلامت جسم توجه میکنند میبایستی به سلامت روان نیز توجه کنند. ولی متأسفانه سلامت روان و مشاوره در جامعه ما مغفول مانده است.
وی ادامه داد: سلامت دارای ابعاد مختلف جسمی، روانی، اجتماع و همچنین سلامت معنوی است که سلامت روان دارای شاخصهای متعدد است.
میرمحمد صادقی ادامه داد: در حوزه سلامت روان فعالیت بیشماری میتوان انجام داد و بسیاری از مشکلاتی که در حال حاضر در کشور مشاهده میشود عمدتاً با مشاورهها از برطرف خواهد شد.
وی با اشاره به فعالیت سازمان بهزیستی کشور در حوزه مشاوره و راهاندازی مراکز تخصصی در این زمینه گفت: در حال حاضر 1300 مرکز مشاوره با همکاری بخش خصوصی و با نظارت سازمان بهزیستی راهاندازی شده است ضمن اینکه 400 خانه سلامت روان جسمی در شهرهای کوچک و مناطق حاشیهای و کمبرخوردار راهاندازی شده است.
میرمحمد صادقی خاطرنشان کرد: دفتر مشاوره و روانشناختی سازمان بهزیستی کشور تلاش کرده است که در اکثر استانها مراکز مشاوره راهاندازی کند و امسال نیز تعداد این مراکز افزایش خواهد یافت.
وی اظهار امیدواری کرد: با همکاری سازمان روانشناسی و سازمان بهزیستی زیرساخـتهای لازم برای راهاندازی مراکز مشاوره جدید فراهم شود.