آمریکا از شورای امنیت برای تحقق اهداف خود استفاده می کند و هر ندای مخالفی را ساکت می کند.آمریکا به فساد در روی زمین و همه مناطق آن مشغول است.
در عراق آمریکا همزمان با شکل گیری نیروهای مردمی و از هشت ماه قبل بنای ناسازگاری و مخالفت با آن را گذاشت و از این رزمندگانی که از توده های فقیر ملت عراق هستند و به ندای مرجعیت لبیک گفته اند هراس دارد.این نیروها برای مقابله با داعشی تشکیل شدند که بخش های زیادی از عراق عرصه تاخت و تاز خود قرار داده بود و در حال حرکت به سوی بغداد بود و این نیروها تحرکات داعش را سد کردند و صحنه های بی نظیری را خلق کردند.
آمریکا به صراحت اعلام کرده که ضد این نیروهای مردمی است و گویا آمریکا قیم عراق است.پس از شکل گیری ائتلاف به ظاهر علیه داعش برای حمله به گروهک تکفیری شرط گذاشت و آن کنار کشیدن نیروهای مردمی از عرصه های نبرد بود.
واشنگتن قبل از تحرک خود در قالب ائتلاف بین المللی آزادی مناطق اشغال شده از لوث داعش را نیازمند سه سال دانست و این از زبان فرماندهان ارتش آمریکا مطرح شد.به نظر می رسید که هدف آمریکا از سه سال مدت زمانی بود که برای تحقق اهداف آمریکا در عراق نیاز است.آمریکا به دنبال ایجاد جامعه از هم پاشیده که هر یک در بخش هایی وجود داشته باشند و کراهت و بغض و دشمنی میان آنها باشد بوده است اما این هدف با تحرک نیروهای مردمی در آزاد سازی دیالی و تکریت و کمربند بغداد و جرف الصخر با ناکامی روبرو شد.
داعش ساخته آمریکاست و این برکسی پوشیده نیست و همه از آن سخن می گویند.هدف آمریکا از ایجاد داعش ترساندن ملت و کشورها و استفاده از آن به عنوان چماقی بر سر مخالفان با سیاست های آمریکاست.اما این غول به وجود آمده از سوی آمریکا در عرصه تحولات میدانی در برابر نیروهای مردمی حرفی برای گفتن نداشت و به زانو درآمد و آمریکا را در موضع سختی گرفتار کرد.داعش با حرکت نیروهای مردمی رو به زوال گذاشت.
با حضور نیروهای مردمی طرح و خواب های جدید آمریکا برای ایجاد سه اقلیم جداگانه در عراق واز بین بردن وحدت عراق نقش بر آب شد.
آمریکا برای مقابله با نیروهای مردمی کوشیده است که آنها را وابسته به
ایران معرفی کند و از دخالت ایران دم بزند و گویا آمریکا با همه مزدوران و
نظامیان و ناوها و جنگنده های خود در امور عراق در زمین و آسمان دخالت نمی
کند.
اظهارات مارتن دمپسی رئیس ستاد ارتش آمریکا درباره نگرانی از نیروهای مردمی جای شگفتی ندارد.آمریکا از پیشروی های نیروهای مردمی در تکریت ودیالی نگران است و از خنثی سازی طرح های آمریکا در عراق از سوی این نیروها نگران است.آمریکا برای عراق برنامه دارد و با این برنامه با خروج داعشی ها از عراق به پایان نمی رسد اما آمریکا نیروهای مردمی را مانع تحقق برنامه های خود می داند.
در رسانه مطرح می شود که آمریکا برای آزاد سازی عراق از داعش آمده است و قاعدتا باید از هر نیرویی که با داعش مقابله می کند استقبال کند و برایش تفاوتی نداشته باشد که این نیروها از کجا می آیند حتی اگر از خارج عراق بیایند.آمریکا با حضور فرانسوی ها، کانادایی ها، استرالیایی ها، قطری ها و اردنی ها برای دخالت درعراق ضد داعش موافق است اما با نیروهای خود عراقی مخالف است و برای آنها شرط میگذارد که جنگنده های این کشور در صورتی که نیروهای مردمی دخالت داشته باشند اقدامی انجام نمی دهند.
آمریکا به عراقی سلاح نمی دهد تا مبادا این سلاح به دست نیروهای مردمی نیافتد.چرا همه غربی ها باید دخالت کنند اما نیروهای مردمی از خود کشور عراق و بطن آن نتوانند مشارکت داشته باشند؟
علت این است که نیروهای مردمی در تضاد با آمریکایی ها هستند و به این دلیل آمریکایی ها تمایلی به حضور نیروهای مردمی ندارند زیرا آنها همه را تحت فرمان و فرمانبردار می خواهند.آمریکا می داند که این نیروهای مردمی ضد تحقق اهداف منطقه ای آن هستند.