به گزارش پایگاه 598 به نقل از باشگاه خبرنگاران/ کلسترول بيماري است که يک سوم آن از طريق مصرف غذا ايجاد ميشود و دو سوم حاصل از توليد دروني بدن است.
پيام فرح بخش متخصص تغذيه گفت:
کلسترول بيماري است که يک سوم آن از طريق مصرف غذا ايجاد ميشود و دو سوم
ديگر حاصل از تولدي دروني بدن است و اگر اين کلسترول به صورت ژنتيکي بالا
رفته باشد ما يک سوم ديگر را ميتوانيم کاهش دهيم.
وي افزود: براي کاهش کلسترول تا حد امکان بايد غذاهاي چرب را محدود کرد و به جاي آن مصرف فيبرها، سبزيجات و ميوهها را افزايش دهيم.
وي ادامه داد: سعي کنيم در طول روز مايعات فراوني را مصرف کنيم که در اين صورت غلظت خون را هم کم کردهايم.
وي
خاطر نشان کرد: توصيه ميشود در انتخاب لبنيات نوع کم چرب آن را انتخاب
کنيم زيرا لبنيات حاوي مقدار زيادي چربي اشباع هستند که براي کلسترول مضر
است.