به گزارش پایگاه 598 به نقل از خراسان/
محققان مي گويند، اگر چه کودکان به همبرگر و سيب زميني سرخ شده علاقه
زيادي دارند اما مصرف غذاهاي چرب مي تواند سرعت عملکرد مغز را کاهش دهد.
برنامه غذايي سرشار از چربي هاي اشباع شده و کلسترول، زمان واکنش را کندتر و
حافظه کودکان را نيز ضعيف مي کند. محققان ۱۵۰ کودک داوطلب بين سنين ۷ تا
۱۰ سال را در فعاليت هايي شرکت دادند. اين بازي براي بررسي رفتارهاي شناختي
طراحي شده بود. سپس عملکرد اين کودکان با توجه به برنامه غذايي آن ها
بررسي و مشخص شد مصرف زياد چربي باعث کندي حافظه و واکنش در کودکان مي شود.