کد خبر: ۳۰۹۷۳۰
زمان انتشار: ۱۱:۲۲     ۲۶ فروردين ۱۳۹۴
به گزارش پایگاه 598 به نقل از خراسان/ محققان مي گويند، اگر چه کودکان به همبرگر و سيب زميني سرخ شده علاقه زيادي دارند اما مصرف غذاهاي چرب مي تواند سرعت عملکرد مغز را کاهش دهد. برنامه غذايي سرشار از چربي هاي اشباع شده و کلسترول، زمان واکنش را کندتر و حافظه کودکان را نيز ضعيف مي کند. محققان ۱۵۰ کودک داوطلب بين سنين ۷ تا ۱۰ سال را در فعاليت هايي شرکت دادند. اين بازي براي بررسي رفتارهاي شناختي طراحي شده بود. سپس عملکرد اين کودکان با توجه به برنامه غذايي آن ها بررسي و مشخص شد مصرف زياد چربي باعث کندي حافظه و واکنش در کودکان مي شود.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها