به گزارش پایگاه 598 به نقل از باشگاه خبرنگاران: قارچ مانع سرماخوردگی شود. قارچ شامل مقدار زیادی ارگوتیونین هم هست.
ارگوتیونین
یک آنتی اکسیدان قوی است که برخلاف آنتیاکسیدانهای دیگر در فرایند پخت و
پز ازبین نمیرود، بنابراین شما میتوانید با خیال راحت قارچ را بجوشانید و
در سوپ بریزید بدون اینکه نگران از بین رفتن آنتیاکسیدان آن شوید.
بررسی
ها نشان می دهند مصرف قارچ پخته و داغ می تواند عفونت های بدن را از بین
ببرد و مصرف وزانه دو عدد قارچ پخته شده و داغ می تواند سیستم ایمنی بدن را
تقویت کند و یبوست و نفخ معده را نیز درمان کند.