تحلیل استراتژیهای محور مقاومت و غرب در تنشهای منطقهای؛
بر اساس جدیدترین تحقیقات صورت گرفته توسط محققان دانشگاه هاروارد خوردن غلات سبوس دار در روز با کاهش 17 درصدی خطر مرگ زودرس در افراد همراه است و همینطور میتواند خطر مرگ ناشی از سرطان و دیابت را تا 34 درصد کاهش دهد.
بررسیها نشان میدهند، علاوه بر کاهش اثرات انواع بیماریها مصرف غلات به دلیل دارا بودن فیبر در آنها میتواند نوعی حالت ضد التهابی در بدن افراد ایجاد کند و نقش نوعی مسکن را ایفا کند.
پژوهشگران انواع غلات سبوس دار و دانههای غنی از فیبر را برای مصرف هر روزه توسط افراد توصیه اکید میکنند.
این نتایج از بررسی بر روی 367 هزار و 442 فرد داوطلب در این تحقیق و مطالعه رژیم غذایی آنها در طول 14 سال به دست آمده است.
نتایج این تحقیق در مجله BMC پزشکی به چاپ رسیده است.