آب هويج سرشار از خاصيت است که در ادامه مطلب با بخشي از آن آشنا مي شويم.
* فيبر موجود در آن براي کبد مفيد است وبا کاهش دادن چربي و صفرا در کبد، به اين عضو حياتي کمک مي کند سموم بيشتري خنثي کند.
* منيزيم، پتاسيم، فسفر، روي، منگنز، مس، ويتامين هايK و A,C,E موجود در آب هويج سيستم ايمني بدن را تقويت مي کند. در نتيجه فرد کمتر دچار سرماخوردگي ، آنفلوآنزا و سرفه مي شود.
* ويتامين E فراوان موجود در آب هويج خطر بروز سرطان را کاهش مي دهد. ويتامين E حاوي آنتي اکسيدان است که مانع از جهش يافتن سلول ها مي شود و روند تکثير سلول هاي سرطاني را کند مي کند.
* نوشيدني کم کالري است که سيري ايجاد مي کند و ناخالصي ها را از معده دفع مي کند.
* ويتامين A موجود در آن، علاوه بر اين که ديد را تقويت مي کند ناراحتي هاي استخوان را نيز برطرف مي کند.
* با کاهش دادن التهاب هاي مزمن، دردهاي مفصلي از جمله آرتريت را تسکين مي دهد.
* پس از يک روز خسته کننده، استرس را از بين مي برد زيرا سرشار از آنتي اکسيدان، انواع ويتامين و ماده کاني است.
* فيبر موجود در آن، در بهبود سيستم گوارشي موثر است. فيبر باعث پاکسازي روده ها مي شود و به حفظ تعادل باکتري هاي روده کمک مي کند.
سلامت نیوز