کد خبر: ۳۰۴۶۳۲
زمان انتشار: ۱۱:۵۹     ۲۴ اسفند ۱۳۹۳
با ما همراه باشید با خبرسازترین «چهره‌ها»ی سال ۹۳، از آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و محمدرضا خاتمی تا علی یونسی و صادق زیباکلام همچنین امیر جعفری و بنیامین بهادری در بسته خبری «سفید سیاه خاکستری».

 به گزارش پایگاه 598 به نقل از سرویس فضای مجازی خبرگزاری فارس خبرسازترین «چهره‌های» هفته را تحت عنوان بسته خبری «سفید سیاه خاکستری» به مخاطبان خود معرفی کرده است. در هفته پایانی اسفند سال 93 مروری داریم بر چهره‌های مهم سالی که روزهای پایانی خود را سپری می‌کند.

در بخش نخست مروری داشتیم بر چهره‌های برتر سال 93، افرادی که گفته‌ها و عملکردشان آنها را از سایرین متمایز کرد و به عنوان چهره خوب هفته معرفی شده بودند.

در این بخش همراه باشید با شوخی تلخ برخی سیاسیون و اظهار نظر برخی از هنرمندان کشورمان که آنها را از سایرین متمایز کرد:

 

*طنز تلخ!

در سال 1393 برخی از چهره‌های سیاسی سخنانی را کاملاً جدی و به دور از هرگونه شوخی و مزاح مطرح کردند:

1-آیت‌الله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام: «دلواپسان با نتانیاهو همنوا شده‌اند». «دانشگاه آزاد اسلامی ملک خداوند است».

2-محمدرضا خاتمی، فعال سیاسی اصلاح طلب: «در برخی سخنان و مواضع امام تغییر ایجاد کنیم».

3-محمود سریع‌القلم: «اگر می‌خواهیم کارآمد باشیم باید با دنیا ارتباط برقرار کنیم. اگر ما با دنیا ارتباط داشتیم، اجازه نمی‌دادیم هوای تهران اینقدر کثیف شود.»

وی همچنین در هفته سوم دی نیز گفت که: «اگر 10 هزار خارجی در ایران زندگی می‌کردند، اکنون هوای آلوده نداشتیم زیرا آنها اجازه نمی‌دادند که هوای تهران آلوده باشد یا اگر 26میلیون توریست و گردشگر خارجی داشتیم، خودرو پراید از کشور جمع‌آوری می‌شد!»

4-فائزه هاشمی: «بهایی‌ها و منافقین انسان‌های بزرگی‌اند که برای ایده‌های خود مبارزه می‌کنند».

 

5-معصومه ابتکار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: «نمی‌شود به هوا دستور دهیم باران ببارد».

وی همچنین با وجود انتقادات زیادی که به نحوه عملکرد رئیس سازمان محیط زیست پیرامون معضل گرد و خاک استان خوزستان مطرح بود، در هفته نخست اسفند با حضور در جشن انجمن اسلامی دانشگاه شریف از تلاش‌های دولت برای رفع حصر سران فتنه سخن گفت.

6- احمد شیرزاد نماینده مجلس ششم: «چه فرقی می کند 10 هزار سانتریفیوژ داشته باشیم یا 10 تا!؟»

7- سیدمحمد صدر، مشاور ارشد وزیر امور خارجه: «بهار عربی از حضور خیابانی جوانان ایران در سال 88 تأثیر پذیرفت.»

8- رحمت‌الله حافظی، ‏رئیس کمیسیون سلامت شورای اسلامی شهر تهران: «به شهروندان توصیه می‌کنیم برای مصارف آشامیدنی خود از آب معدنی استفاده کنند‎.‎‏»

 

9-علی خرم مشاور وزیر خارجه:‎» ‎تفاهم ژنو مرهون نگاه دوستانه آمریکا ‏بود‎«‎.

10- حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی: «دانشجویان دانشگاه آزاد رایگان تحصیل می‌کنند».

11-علی یونسی دستیار ارشد رئیس جمهور: «اگر به من باشد، هلال احمر را تغییر می‌دهم و شیر و خورشید را جایگزین آن می‌کنم».

12- علیرضا سمندر رئیس فدراسیون کاراته: «پسرها و دخترها با هم خواهر و برادر هستند»؛  حالا اینکه چه شده تا علیرضا سمندر رئیس فدراسیون کاراته به چنین نتیجه اخلاقی رسیده‌ است می‌گویند توجیهی بوده بر تمرین مختلط تیم ملی!

13-ابراهیم اصغرزاده، از دانشجویان پیرو خط امام بود، 13 آبان سال 58، او نیز سایر دانشجویان را برای تسخیر لانه جاسوسی همراهی کرد هم اکنون مشاور پروژه ساخت فیلم سینمایی درباره تسخیر لانه جاسوسی هم شده است؛ وی این طور گفت که: «عذرخواهی از آمریکا کاری انسانی است».

 

*اتفاقات تلخ

در بین سخنان مطرح شده برخی اتفاقات نیز رویداد که جای بسی تعجب بود، از اشتباه فاحش یک استاد علوم سیاسی تا اقدام عجیب یک استاندار در کسب تکلیف از یکی از سران فتنه در امور اجرایی و نادیده گرفتن یک اصل مهم قانونی در انتساب فائزه هاشمی در دانشگاه آزاد اسلامی:

 

1-زیباکلام و گاف بین المللی

پس از نطق علی مطهری در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی و حواشی ایجاد شده در پی آن، صادق زیباکلام به شکلی متفاوت از مطهری حمایت کرد؛ زیباکلام به سفیر سوئد نامه‌ای می‌نویسد و از وی درخواست می‌کند تا به علی مطهری جایزه صلح نوبل اعطا شود. اما بی خبر از آنکه اساساً کشور سوئد و سفیرش هیچ ارتباطی با موضوع جایزه صلح نوبل ندارند و سازوکار انتخاب جایزه صلح نوبل تماماً در کمیته صلح نوبل وابسته به پارلمان نروژ انجام می‌شود و شاید اگر هم نامه‌ای قرار بود نوشته شود باید خطاب به سفیر نروژ نگاشته می‌شد نه سفیر سوئد. استاد کمی حواست را بیشتر جمع کن!

 

2-آقای استاندار و کسب تکلیف از سران فتنه

در هفته آخر آبان سید محمد میرمحمدی استاندار یزد در اقدامی قابل تامل با یکی از سران فتنه 88 دیدار کرد حالا بگذریم از ‏اینکه آقای استاندار از نامبرده جهت تامین آب استان و تسریع در اجرای خط دوم انتقال آب و احداث سد بهشت آباد نیز قول ‏مساعدت گرفته است. ما که متوجه مسئولیت این فرد در دستگاه اجرایی کشور نشدیم، جنابشان هر موقع مطلع شد به ما هم بگوید.‏

 

3-نوبخت و وعده‌ای برای چند روز

در هفته دوم آذر وعده‌ای نقض شد که دیگر زحمت حافظه بلندمدت را برای فراموشی کم کرد. «دولت ‏هیچ تصمیمی برای افزایش قیمت نان ندارد و یارانه خرید گندم را همانند سابق پرداخت خواهد کرد‎.‎‏» ‏سخنی از سوی محمد باقر نوبخت، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور؛ تنها چند روز قبل از افزایش 30 ‏درصدی قیمت نان!‏

 

4-اعتراض عجیب در رسانه ملی

‏«اذان این مسجد بلند شود پایمان را به تئاتر نمی‌گذاریم» سخنی از سوی یک نویسنده و کارگردان تئاتر در یک رسانه ‏دیداری. آن رسانه شبکه چهار سیمای جمهوری اسلامی ایران بود، مکانی در جام جم تهران!‏ حمید رضا نعیمی، نویسنده و کارگردان تئاتر، با حمله به ساخت مسجد ولیعصر(عج)، با دعوت از سایر هنرمندان تئاتر، ‏تهدید کرد در صورت افتتاح این مسجد نه‌تنها وی بلکه سایر اهالی تئاتر دیگر پایشان را به مجموعه تئاتر شهر نخواهند ‏گذاشت.‏

 

5-یک نادیده گرفتن ساده!

در هفته دوم شهریور  فائزه هاشمی با نادیده گرفتن 5 سال محرومیت شما از فعالیت‌های سیاسی، فرهنگی و مطبوعاتی به سمت «معاون آموزشی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس» منصوب شد.

 

*هنرمندان پیشرو

و اما سال 93 با اقدام تحسین برانگیز برخی از هنرمندان کشورمان نیز همراه بود، اقداماتی که مورد استقبال فراوان از سوی عموم مردم واقع شد:

1-رضا کیانیان و میهن پرستی

 «هرگز دوست ندارم در اثری بازی کنم که به ملتم توهین کرده باشد‌» بخشی از سخنان رضا کیانیان در هفته نخست شهریور درباره علت رد حضور در سریال ضدایرانی میهن؛ اقدام شایسته این بازیگر محبوب کشورمان در خاطرها ماندگار شد.

 

 2-امیر جعفری و کری برای نتانیاهو

 امیر جعفری بازیگر کشورمان توانست با 4 کلمه جمله‌ای کوتاه بسازد که مورد استقبال فراوانی قرار گرفت. وی در در صفحه اینستاگرام خود در قبال مواضع نتانیاهو و ادعاهایش درباره ایران عکسی از سردار سلیمانی را منتشر کرد و نوشت: «کابوس نتانیاهو سردارمون حاج قاسم».

 

3-مهران غفوریان و حزب الله

یادش بخیر زیر آسمان شهر... از آنجا نام مهران غفوریان به عنوان بازیگر و کارگردان طنز به سرزبان‌ها افتاد؛ هنرمندی که تاکنون در این حوزه از سوی مخاطبان شناخته شده بود؛ هفته دوم بهمن در مراسم گرامیداشت شهید جهاد مغنیه و سردار شهید الله دادی حاضر شد و پرچم ابناء الخمینی که حزب الله لبنان در هنگام پیروزی و موفقیت آن را برافراشته می‌کند را در مقابل خود گرفت و عکس یادگاری انداخت.

یک توصیه از سوی مهران غفوریان: «من حزب‌اللهی هستم/ سینماگران و هنرمندان باید از جبهه مقاومت حمایت کنند». این بازیگر سینما و تلویزیون گفت که «هنرمندان و سینماگران وظیفه دارند که نگذارند دشمنان در میدان جنگ نرم یکه‌تازی کنند.» زیر آسمان این شهر مقاومت همان مقاومت است.

 

4-سحر احمدپور و حجاب برتر
در دومین روز جشنواره فیلم فجر سحر احمدپور بازیگر فیلم سینمایی «چهارشنبه 19 اردیبهشت» با چادر در بین اهالی رسانه حاضر شد و نظرات را به خود جلب کرد.

 

5-جعفر دهقان و پیامبر گرامی اسلام(ص)

در هفته آخر بهمن یکی از بازیگران کشورمان به میدان آمد و یک گوشزد مهم را مطرح کرد، جعفر دهقان بازیگر سینما و تلویزیون گفت که: «هنرمندان ما نباید بنشینند و ببینند باد از کدام طرف می‌وزد تا به همان سو متمایل شوند بلکه باید استوار و مصمم بایستند و اهانت‌ها علیه پیامبر(ص) را پاسخ دهند.» هرچند بسیاری از هنرمندان با صدور بیانیه اقدام توهین آمیز نشریه فرانسوی را بی‌پاسخ نگذاشتند و محکوم کردند اما نباید از ابزار مهم هنر نیز در شناساندن اسلام به جهانیان غافل شد.

 

6-گلاره عباسی و شهدا

«سینما به خانواده شهدا خیلی بدهکار است» سخنی از سوی گلاره عباسی، این بازیگر زن کشورمان گفت که: «جنگ ما در حقیقت یک دفاع بود و یک سرزمین در برابر اتفاقی که بر آن تحمیل شده بود، هشت سال ایستادگی کرد. به نظر من سال‌های سال می‌شود در باره این رخداد 8 ساله حرف زد».

 

7-ابراهیم حاتمی کیا و فیلم فاخر

«اگر اخطار حضرت آقا را گوش نکنند باز فریاد می‌زنم؛ «در فرهنگ، آدم‌های دو پاسپورتی داریم»؛ «جریان فرهنگ جریان وزارت خارجه و لبخند زدن نیست»؛ سخنان صریح و بی‌‌رودربایستی ابراهیم حاتمی‌کیا در هفته دوم فروردین که به گفته خودش برای بازگو کردن آن حاضر است از بسیاری از مسائل بگذرد؛ تلنگری بود برای اهالی فرهنگ و هنر.

«فیلم فاخر در مملکت ما به یک متلک تبدیل شده است»، «امثال ما در این مملکت اقلیت هستیم» حرف‌هایی  متفاوت از سوی ابراهیم حاتمی‌کیا در برنامه «هفت» که به مذاق خیلی‌ها خوش نیامد از فحاشی «عباس کیارستمی» به دفاع مقدس تا اظهار نظر شبکه سلطنتی انگلیس. حالا مشخص می‌شود که فریاد این کارگردان کشورمان بر سر چه کسانی بلند شده بود.

 

8-بنیامین بهادری و شهید همت

در هفته سوم شهریور ماه انتشار تصویری از هنرمند کشورمان مورد استقبال و توجه فراوان قرار گرفت، بنیامین بهادری یکی از خوانندگان کشور که در صفحه یکی از شبکه‌های اجتماعی عکسی از اتاق خود را منتشر کرده که در این تصویر، عکس شهید همت بر روی میز تحریر این خواننده مشاهده می‌شود.

 

9-پروانه معصومی و مبارزه با صهیونیست

«حاضرم به غزه بروم» اعلام آمادگی بازیگر زن سینمای ایران برای حمایت از مردم مظلوم غزه در مقابل کشتار بی‌رحمانه اخیر رژیم صهیونیستی، حمایتی که کاملاً روشن است له و علیه کیست، نه مثل یک کمپین پلاکاردی. پروانه معصومی با این جمله 3 کلمه‌ای توانست خواسته بسیاری از هموطنان را بازگو کند.

 

10-شهاب حسینی و جانبازان

«مردم و هنرمندان حداقل برای اینکه به خود کمک کنند باید به دیدار جانبازان بروند». سفارشی از سوی بازیگر محبوب سینمای ایران و تلنگری برای آنانکه مناسبتی عمل می‌کنند.

شهاب حسینی که به همراه جمعی از هنرمندان به دیدار جانبازان آسایشگاه ثارالله رفته بود، گفت: «من برای اینکه حالم دگرگون شود احساس می‌کنم باید هر از گاهی به آسایشگاه‌های جانبازان که سرشار از انرژی‌ است، بیایم؛ شعار نمی‌دهم چرا که این مراکز لبریز از زیباترین حس‌های الهی است».


اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۳
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
ارسال نظرات
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۰۰:۳۳ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۳
۰
۰
این یک هماورد است برای کسانی که دین به دنیا فروختند وبه صف اشقیا پوستند وکسانی که حر کونه جلو هر چه پول پرستس ودنیا پرستی وخود پرستی می ایستند ومقاومت می کنند احسنت به این مردان وزنان شیردل که دین برایشان مهم است نه دنیای فانی
پاسخ
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۰۸:۴۸ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۳
۱
۰
تبریک مرگ پادشاه عربستان توسط آقای جنتی و گاف سیاسی ایشان در کدام دسته قرار می گیرد
پاسخ
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۶:۵۷ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۳
۰
۰
درودبرهنرمندان باشرف وباعزت که مسلمان وایرانی واقعیند ومرگ وننگ بربی هویتان منافق و وطن فروش
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها