به نوشته مشرق، تیم ورزش های زورخانه ای ایران با وجود امکان دریافت مدال طلا در بیشتر رشته مهارت های فردی، به دلیل تصمیم مسئولان فدراسیون باستانی ایران در این بخش تنها با یک نماینده شرکت کرد و جایگاه مسلم قهرمانی را به راحتی از دست داد.
اما در این دوره از مسابقات یکی از ملی پوشان کشورمان با رفتارش باعث آبروریزی در مسابقات جهانی شد تا جایی که تاسف خبرنگاران و ورزشکاران ایرانی و خارجی حاضر در این مسابقات را برانگیخت.
یک عضو تیم ملی که در حین مسابقه با حالت غیرعادی و غیرهماهنگ تمام برنامه های تیم را برهم زد، در اعتراض به امتیاز ضعیف تیم ملی که خود او باعثش بود، درگیری شدیدی با داوران ایرانی این مسابقات بوجود آورد.
شدت پرخاش و فحاشیهای این ورزشکار زورخانه به حدی بود که سرپرست و مربی تیم ملی هم نتوانستند از رفتار شرم آور این بازیکن جلوگیری کنند.
با این وجود، داوران ایرانی مسابقات که جز خوش نام ترین و باسابقه ترین اساتید این رشته هستند پس از بازبینی فیلم، به این نتیجه رسیدند که هیچ اجحافی در حق تیم ملی ایران نشده و کسر امتیاز به دلیل حرکات خارج از کنترل ورزشکار ایرانی کاملا صحیح بوده.
این اتفاقات در حالی رخ داده که ورزش زورخانه ای عنوان پهلوانی و جوانمردی را یدک می کشد و همیشه نمادی از فتوت و مردانگی نه تنها در ورزش که در جامعه نیز بوده و هست.
از نکات قابل تامل دیگر عدم همراهی مسئول حراست با این تیم است چرا که این اتفاقات نشان داد، هدایتی قائم مقام فدراسیون ورزش زورخانه که به عنوان سرپرست اعزام شده بود، توانایی کنترل و مدیریت تیم خود را نداشته و به نظر می رسد اگر نظارت بیشتری در این زمینه صورت می گرفت شاید این حوادث تلخ رخ نمی داد.
گفتنی است علیرضا دهقان عضو کمیسیون تربیت بدنی مجلس به هم میهمان این مسابقات بوده و در جریان این رخدادها قرار گرفته و باید دید وزارت ورزش، مجلس شورای اسلامی و فدراسیون ورزش های زورخانه ای چه
اکنشی نسبت به این موضوع نشان خواهند داد.
به نظر می رسد علاوه بر این، نهادهای نظارتی باید توجه بیشتری به اعزام تیم
های ورزشی داشته باشند چرا که در طول ماه های اخیر اتفاقات قابل تاملی رخ
داده که نیازمند بررسی بیشتر این دستگاه ها است.
در ادامه امتیازات تیم های حاضر در این مسابقان را بخوانید:
قهرمان: تیم جمهوری آذربایجان با 159 امتیاز
نایب قهرمان: عراق با 142 امتیاز
جایگاه سوم: بلاروس با 102 امتیاز
جایگاه چهارم: اکراین با 94 امتیاز
جایگاه پنجم: ایران با 83 امتیاز
جایگاه ششم: کنیا با 81 امتیاز
جایگاه هفتم: موزامبیک با 54 امتیاز
جایگاه هشتم: زیمباوه با 37 امتیاز
جایگاه نهم: روسیه با 21 امتیاز
جایگاه دهم: اوگاندا با 21 امتیاز
جایگاه یازدهم: دانمارک با 14 امتیاز
جایگاه دوازدهم: گرجستان با 9 امتیاز
جایگاه سیزدهم: تاجیکستان با 8 امتیاز
سومین دوره جام جهانی ورزش های زورخانه ای از 18 تا 20 آذرماه با حضور 100 ورزشکار از 14 کشور در بلاروس برگزار شد. پیش از این دومین دوره این رقابت های سال 1389 در قونیه با قهرمانی تیم ایران و نخستین دوره آن در سال 1387 با قهرمانی جمهوری آذربایجان برگزار شده بود.