کد خبر: ۲۹۸۷۸۳
زمان انتشار: ۱۱:۱۶     ۰۵ اسفند ۱۳۹۳
اسنودن در واکنش به این جایزه پیام زیر را منتشر کرده است: زمانی که لورا از من پرسید آیا می تواند از برخوردهایمان تصویربرداری کند، من به شدت بی میل بودم. سپاسگذارم که به وی اجازه دادم من را قانع کند. نتیجه این کار یک فیلم شجاعانه و درخشان است که مستحق تحسین و افتخاری است که کسب کرده است.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس: فیلم مستند لورا پیتروس در مورد افشاگری‌های ادوارد اسنودن علیه جاسوسی‌های سایبری دولت آمریکا جایزه اسکار بهترین فیلم مستند سال 2015 را از آن خود کرد.

به گزارش گاردین، در جریان مراسم اسکار سال 2015 که صبح روز گذشته به وقت تهران برگزار شد، لورا پیتروس کارگردان زن فیلم شهروند چهار یا Citizenfour همراه با متلیدا بونفوی تدوین گر و درک ویتلوزکی تهیه کننده آن جوایز خود را دریافت کردند.

لورا پیتروس در جریان دریافت این جایزه و در زمان حضور در سن گفت: افشاگری‌های ادوارد اسنودن نه تنها موجب برملا شدن تهدیدات موجود علیه حریم شخصی ما شده، بلکه نشان داده که خود دموکراسی ما نیز به خطر افتاده است. وقتی تصمیمات حاکم بر ما در خفا گرفته می شوند،  قدرت کنترل و مدیریت خودمان را از دست می دهیم.

وی در ادامه از ادوارد اسنودن به علت فداکاری خود برای افشای این اسناد تشکر کرد و افزود: من این جایزه را با گلن گرینوالد( خبرنگاری که اولین بار گزارش هایی در مورد افشاگری های اسنودن تهیه کرد) و بسیاری دیگر از روزنامه نگارانی که خطر افشای حقیقت را به جان خریدند، سهیم هستند.

خود اسنودن در واکنش به این جایزه پیام زیر را منتشر کرده است: زمانی که لورا از من پرسید آیا می تواند از برخوردهایمان تصویربرداری کند، من به شدت بی میل بودم. سپاسگذارم که به وی اجازه دادم من را قانع کند. نتیجه این کار یک فیلم شجاعانه و درخشان است که مستحق تحسین و افتخاری است که کسب کرده است. امیدوارم این جایزه افراد بیشتری را به دیدن این فیلم ترغیب کند و این پیام را ترویج کند که شهروندان عادی با همکاری هم می توانند جهان را تغییر دهند.

Citizenfour داستان اولین روزهای افشاگری علنی ادوارد اسنودن علیه جاسوسی های سایبری و مخابراتی دولت آمریکا در هنگ کنگ را به صورت تاریخی روایت می کند. نام فیلم برگرفته از اسم مستعاری است که اسنودن در زمان ارسال ایمیل های ناشناس برای لورا پیتروس از آن استفاده می کرد.

لورا پیتروس قبلا هم به خاطر ساخت فیلم "کشورم، کشورم" در سال 2007 که مستندی تکان دهنده در مورد زندگی مردم عراق در شرایط اشغال این کشور توسط آمریکا بود، نامزد دریافت اسکار شده بود. وی به علت ساخت مستندهای افشاگرانه علیه دولت آمریکا بارها بازجویی شده و چند سالی است در شهر برلین زندگی می کند. وی برای جلوگیری از ضبط این فیلم و تصاویر ضبط شده آن توسط اف بی آی کار تدوین و ساخت آن را در همین شهر انجام داد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها