کد خبر: ۲۹۸۶۶۱
زمان انتشار: ۲۱:۵۸     ۰۴ اسفند ۱۳۹۳
رئیس ایرانی مرکز علوم اعصاب دانشگاه مونستر آلمان تصریح کرد: مشکل پزشکی ایران نه کمبود بیمارستان است و نه فقدان تجهیزات پزشکی بلکه حلقه مفقوده پزشکی کشور اخلاق است.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس ؛  گرجی افزود: در ایران یک پزشک متخصص نسبت به پزشک آلمانی پول خیلی زیادتری می‌گیرد اما سرویسی که در مقایسه با آنها ارائه می‌کند بسیار پایین‌تر است. 

وی با بیان این که اگر تنها حقوق پزشکان از بخش دولتی را در نظر بگیریم درآمد پزشکان ایرانی به مراتب کمتر از آلمانی‌ها است گفت: متخصص جراح مغز و اعصاب در ایران نسبت به همتای آلمانی خود پول کمتری از دانشگاه می‌گیرد، اما نکته مهم این است که پزشک آلمانی تنها می‌تواند در یکی از 2 بخش دولتی یا خصوصی فعالیت کند. اما در ایران این طور نیست. 

گرجی خاطرنشان کرد: سرویسی که پزشکان ایرانی ارایه می‌کنند 5 درصد سرویس پزشکان آلمانی است و من واقعا متاسفم که در سیستم پزشکی چند سال اخیر مواردی دیده شده که جای تاسف دارد. 

در آلمان از کارانه خبری نیست 

وی با طرح این سؤال که آیا تا به حال در جامعه ما از پزشکی به عنوان پزشک نمونه در اخلاق تقدیر شده است گفت: ساعت کاری یک جراح مغز و اعصاب در آلمان از ساعت 7 صبح تا 16 است و معمولا این افراد یکی دو ساعت نیز بیشتر کار می‌کنند بدون آن که اضافه حقوقی دریافت کنند. 

گرجی با بیان این که در کشور آلمان تعداد ویزیت و تعداد عمل‌ها در درآمد ماهیانه پزشکان نقشی ندارد گفت: آنها رابطه میان ویزیت، پول و بیمار را از بین برده‌اند و در آنجا برخلاف ایران از کارانه خبری نیست. 
به گفته وی در کشور آلمان برای یک پزشک فرقی نمی‌کند که روزی 50 بیمار ویزیت کند و یا روزی 2 بیمار چرا که رابطه پولی این موضوع از بین رفته است. 

رئیس مرکز علوم اعصاب دانشگاه مونستر آلمان تاکید کرد: در آلمان پزشکان زیر 20 دقیقه برای هر بیمار وقت نمی‌گذارند و اگر کمتر از این مدت با بیمار خود صحبت کنند از نظر اخلاقی صحیح به شمار نمی‌رود. اما در ایران نمونه‌ای سراغ ندارید که این مقدار زمان را برای یک بیمار خود بگذارد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها