وی درباره نحوه مصرف هلیله سیاه گفت: حلیله سیاه را در دهان گذاشته تا نرم شود و سپس مکیده شو تا آرام آرام نرم شود لازم به ذکر است که هلیله سیاه به اندازه یک دانه عناب است.
این مدرس دانشگاه افزود: توصیه می شود هلیله سیاه را با روغن بادام شیرین چرب کنند تا خشونتش گرفته شود.دوم این که مصلح حلیله سیاه عسل است. یک مقدار عسل اضافه کنید تا مصلح آن در بدن باشد.
کردافشاری ادامه داد: حلیله سیاه رطوبتها و مواد زائد از مغز و حلق را از بین میبرد و حافظه را افزایش میدهد به شرط آن که با عسل به اضافه کمی روغن بادام شیرین مخلوط کنند البته یک مقدار دهان را جمع میکند و حالت گس دارد.
وی بیان داشت: اگر کسی یک سال یا بیشتر به مصرف حلیله سیاه مداومت کند, میگویند موها را سیاه میکند. در سیاه شدن مو تاثیرش خوب بوده و جلوی سفید شدن مو را میگیرد و مزاج را اصلاح و پاکسازی می کند.
این مدرس دانشگاه افزود: حلیله سیاه موجب کارکرد صحیح معده میشود البته می دانید عامل جوانی, شادابی و نشاط کارکرد صحیح معده است که موجب لینت مزاج صحیح و دفع سموم از بدن و احساس سبکی می شود.