وی افزود: علاوه بر این، افزایش قیمت کالاهای دیگر مانند میوه که این روزها اتفاق افتاده، روی قیمت مرغ تاثیرگذار است.
یوسفی با بیان اینکه قیمت نهادهها تغییری نداشته است، گفت: قیمت جوجه طی دو تا سه هفته اخیر افزایش یافته و به حدود ۱۵۰۰ تا ۱۶۰۰ تومان رسیده، ضمن اینکه مرغی که این روزها در حال عرضه است، به دلیل افزایش تقاضا گران شده و بهای جوجهاش خیلی بالا نبوده است.
وی، قیمت مرغ زنده را نیز حدود ۵۰۰۰ تا ۵۲۰۰ تومان عنوان کرد و افزود: این روزها در برخی مناطق قیمت مرغ آماده به طبخ بسیار غیرمنطقی است و بهای منطقی این کالا در شرایط فعلی بین ۷۵۰۰ تومان تا ۸۰۰۰ تومان است.
یوسفی با بیان اینکه در برخی مناطق قیمت مرغ بسیار مناسب است، گفت: میادین میوه و تره بار، مراکز عمده فروشی مانند خیابان شهرستانی میدان امام حسین(ع) و صادقیه مرغ را به قیمت کمتر از ۸ هزار تومان عرضه میکنند.
وی با اشاره به اینکه قیمت مرغ طی روزهای آینده کاهش پیدا میکند، اضافه کرد: اصولا برنامه ریزیها برای تولید جوجه به شکل سنتی به گونهای است که توزیع مرغ افزایش و قیمت آن کاهش مییابد و به اعتقاد بنده از ۱۵ اسفندماه به بعد قیمت این کالا افت میکند ضمن اینکه بهای مرغ برای شب عید بین ۷۵۰۰ تا ۸۰۰۰ هزار تومان است و قیمت آن از ۸ هزار تومان بالاتر نمیرود.
یوسفی درمورد این موضوع که قیمت ۸ هزار تومان برای مرغ شب عید گران است، تصریح کرد: این قیمت زیاد نیست، مرغداران ماهها زیان کردهاند و قیمت مرغ تا یک ماه قبل آن قیمتی که مردم آن را خریداری میکردند، نبود و تولیدکنندگان تا دوهفته قبل مرغ را به قیمت ۶۵۰۰ تا ۷۰۰۰ تومان تحویل شرکت پشتیبانی امور دام میدادند.
وی، قیمت تمام شده تولید مرغ زنده را حدود ۴۸۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: بنابر بر گفته مسئولان شرکت پشتیبانی امور دام این شرکت بین ۱۵۰ تا ۱۶۰ هزار تن مرغ ذخیره شده دارد که حتما این مرغها را برای شب عید وارد بازار میکند چرا که در غیر این صورت تاریخ مصرف آنها به اتمام میرسد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از اقتصاد آنلاین ؛ یوسفی با اشاره به راه اندازی بازارچههای بهاره اضافه کرد: عرضه مرغ منجمد با قیمتی کمتر از ۷۰۰۰ تومان در این بازارچهها انجام میشود ضمن اینکه مرغ منجمد نیز هیچ مشکلی ندارد و کیفیت آن کمتر از مرغ گرم نیست.