کد خبر: ۲۹۶۱۵
زمان انتشار: ۱۲:۴۸     ۱۷ آذر ۱۳۹۰
به گزارش سرویس حوزه و مراجع 598 به نقل از مرکز خبر حوزه؛ حجت الاسلام والمسلمین آقایی در چهارمین نشست از سلسله مباحث مرگ از دیدگاه نهج البلاغه گفت: توجه امیرالمؤمنین(ع) به مسئله مرگ، نوعی آموزش عملی آینده بینی است؛ یعنی نگاه به آینده آن هم نه آینده شصت سال دیگر بلکه آینده ای که با ابدیت انسان گره می خورد.

وی با شاره به اهمیت کتاب نهج البلاغه و نیازی که نسبت به رجوع به آن در جامعه کنونی احساس می شود افزود: اگر این نگرش را که معتقد است شرایط امروزی ما مشابه زمان امیرالمومنین(ع) است بپذیریم باید گفت که ما امروز بیش از هر زمانی به کتاب نهج البلاغه و دیدگاه امیرالمومنین(ع) نسبت به دردهای جامعه و راهکارهایی که جهت سامان بخشیدن و علاج جامعه ارائه می دهد نیازمند هستیم.

حجت الاسلام آقایی با این بیان که نگاه به مرگ نگاهی فارغ از آخرت نیست بلکه ادامه زندگی و اول آخرت است، افزود: زندگی انسان از وقتی که نطفه اش شکل می گیرد شروع می شود و تا روزی که به بهشت و جهنم می رود ادامه می‌یابد، پس مرگ میانه حیات انسان است و نه جزیره ای جدا از دنیا و آخرت بلکه  پلی بین آنهاست.

وی افزود: سفارش به یاد مرگ بودن در فرمایشات همه ائمه(ع) به خصوص در کلام حضرت علی(ع) یک نقطه ایجابی است نه سلبی، بلکه به وجود آورنده حالتی است که آن حالت، تقوا نام دارد و ما با یاد مرگ فقط رفع غفلت نمی کنیم، بلکه خوبی ها را درخود پرورش می دهیم.

استاد حوزه در پایان با استناد به سخن امیرالمؤمنین(ع)که می فرمایند، برترین زهد، ذکر مرگ است و کسی که می خواهد ارتقا و ترقی پیدا کند باید یاد مرگ باشد اظهار کرد: یاد مرگ فقط برای گناه سوزی نیست بلکه یاد مرگ هم برای زندگی سازی و هم برای گناه سوزی است این در حالی که بعضی افراد یاد مرگ را نوعی زندگی سوزی و بی توجهی به زندگی دنیایی می پندارند.

 

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها