زندگی با آیه ها ..... آیه ۹۲ سوره مبارکه آل عمران ....... لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * 

 

      
کد خبر: ۲۹۶۱۴۱
زمان انتشار: ۱۳:۲۵     ۲۷ بهمن ۱۳۹۳
رئیس شورای اسلامی شهر قم گفت: باید منتظر باشیم که شهردار قم بهبودی خود را به دست آورد و به فعالیت خود بازگردد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، ولی‌الله بیاتی امروز با اشاره به انتشار خبرهایی مبنی بر استعفای شهردار قم اظهار کرد: مسئله استعفای شهردار قم شایعه است و هم‌اکنون شهردار قم به دلیل عارضه قلبی در بیمارستان بستری است.

وی خاطرنشان کرد: باید منتظر باشیم که شهردار قم بهبودی خود را به دست آورد و به فعالیت خود بازگردد.

رئیس شورای اسلامی شهر قم با اشاره به نخستین باری که خبرهایی در زمینه استعفای شهردار قم در آذر ماه منتشر شد گفت: بار نخست نیز استعفایی در کار نبوده و وی دل نوشته‌ای به حضرت معصومه(س) نوشته بود که به عنوان استعفا قلمداد شد.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون از عملکرد شهردار قم راضی هستیم و اگر رضایت وجود نداشت، قطعا نسبت به این مسئله تصمیم لازم را اتخاذ می‌کردیم.

بیاتی با اشاره به ابلاغ برنامه‌ها به شهرداری قم گفت: از سوی شورا برنامه‌هایی به شهردار قم ابلاغ شده و سپس میزان تحقق آنها بررسی می‌شود و تاکنون عملکرد شهرداری مثبت بوده است.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام