کد خبر: ۲۹۳۳۹۴
زمان انتشار: ۱۲:۲۸     ۱۸ بهمن ۱۳۹۳
گرفتگی طولانی مدت صدا یا تغییرات ‌آهنگ صوتی بدون وجود علت بارز، احساس وجود توده‌ای در گلو، برآمدگی در ناحیه گردن و... از علائم هشدار دهنده سرطان حنجره است.

به گزارش ایران، دکتر بهنام کاظمی یک جراح و متخصص گوش، گلو و بینی با اشاره به اینکه در صورت مطرح شدن احتمال عارضه سرطان در مراحل ابتدایی، انجام معاینات دقیق‌تر تحت بیهوشی عمومی و انجام بیوپسی (نمونه‌برداری از نسج) برای رسیدن به تشخیص قطعی ضروری است، گفت: متخصصان با استفاده از روش میکروسرجری با لیزر و بدون لیزر به درمان سرطان حنجره در مراحل نخست می‌پردازند که گاهی می‌توان با استفاده از روش پرتودرمانی و بدون از دست دادن حنجره درمان را کامل کرد.

وی در ادامه افزود: متأسفانه بیماران مبتلا به عارضه سرطان  در مراحل اولیه  با بی‌توجهی باعث پیشرفت عارضه سرطان به قسمت‌های مختلف حنجره می‌شوند که در آن صورت به ناچار نیاز به اعمال جراحی وسیع‌تر و با نقص عضو بیشتر می‌شود. این متخصص گوش، گلو و بینی خاطرنشان کرد: گرفتگی طولانی مدت صدا یا تغییرات ‌آهنگ صوتی بدون وجود علت بارز، احساس وجود توده‌ای در گلو، برآمدگی در ناحیه گردن، تنگی نفس در اثر فعالیت، سرفه مزمن، سختی یا احساس درد هنگام بلع، سرفه همراه با خلط خونی، غده‌های لنفاوی متورم و سفتی در گردن، احساس درد هنگام لمس گلو، تنفس صدادار، بوی بد دهان، گوش درد (بدون وجود علت عفونت) و کاهش وزن از علائم هشدار دهنده سرطان حنجره است.

کاظمی با بیان اینکه مردان چهار برابر بیش از زنان به سرطان حنجره مبتلا می‌شوند، تصریح کرد: استعمال دخانیات، زیاده‌روی در نوشیدن مشروبات الکلی، استنشاق گرد و غبار فلزات و چوب، التهاب مزمن تارهای صوتی، سن بالای 40 سال و تماس با آلاینده‌های شغلی مانند پنبه نسوز، اسید سولفوریک و نیکل از موارد زمینه‌ساز ابتلا به سرطان حنجره است. وی در پایان یادآور شد: در کشور ما با حضور متخصصان و پیشرفت‌های فناوری نوین در تشخیص و درمان سرطان حنجره، درمان این‌گونه بیماران همانند کشورهای پیشرفته انجام می‌شود.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها