کد خبر: ۲۹۳۱۳۰
زمان انتشار: ۱۲:۱۹     ۱۶ بهمن ۱۳۹۳
حسین شریعتمداری در مراسم گرامیداشت دهه فجر مطرح نمود:
وی خاطرنشان کرد: دشمن می‌خواهد نیاز خود را به عنوان امتیاز به ما بفروشد؛ زمزمه‌هایی شنیده می‌شود که چند نفر از اعضای اتاق فکر اروپا وارد ایران شده‌اند و گفته می‌شود قرار است اروپایی‌ها در پارس جنوبی و دیگر مناطق ما سرمایه‌گذاری کنند ولی سوال اینجاست که مگر اروپا خرید گاز از ایران را تحریم نکرده بود؟ چرا حال به دنبال خرید است و در جواب باید گفت چون نیاز دارد
به گزار سرویس سیاسی پایگاه 598، حسین شریعتمداری مدیرمسئول موسسه کیهان در مراسم گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی که در مسجد چهارمردان قم برگزار شد به بررسی فرصت ها و مخاطرات انقلاب اسلامی در موقعیت فعلی کشور به سخنرانی پرداخت. حسین شریعتمداری امشب در این مراسم اظهار کرد: باید سرمنشأ انقلاب را بشناسیم و دلایل تداوم آن را هم مورد توجه قرار دهیم.

وی افزود: در بحث استکبارستیزی باید به ماهیت ماجرا اشاره‌ای شود زیرا اگر تابلوی روشنی از نقطه‌ای که در آن ایستاده‌ایم نداشته باشیم، ممکن است مسیر را اشتباه برویم؛ رهبر معظم انقلاب فرمودند کسانی که نقشه راه در اختیارشان نیست، گمراه خواهند شد.

مدیر مسئول موسسه کیهان با بیان اینکه بعید نیست انسان در پی آب به سوی سراب بود گفت: این دو ظاهری یکسان دارند ولی آب تشنه را سیراب می‌کند و سراب او را حیران می‌سازد. وی ادامه داد: داستان از آنجا شروع شد که به همت امام راحل، اسلام ناب محمدی(ص) را بر کرسی حاکمیت نشاند و بخشی از نقشه راه ما هم همین مسئله است.



شریعتمداری با بیان اینکه اگر اسلام ناب همچون گذشته در صفحه کتاب‌ها باقی می‌ماند یا در صفحه اذهان جریان داشت هیچ اتفاقی نمی‌افتاد خاطرنشان کرد: این نسخه شفابخش باید توسط شخصی مانند امام پیچیده می‌شد تا اثرگذار باشد.

مدیرمسئول موسسه کیهان عنوان کرد: این اسلام ناب، یک ویژگی منحصر به فرد دارد و آن هم اینکه ظلم‌ستیز است؛ اسلامی که به پرخوری ستمگران و زراندوزی مرفهان بی درد در کنار فقر مردم تن بدهد اسلام نخواهد بود.

وی با بیان اینکه امام راحل از جانب اسلام انحرافی یا همان اسلام آمریکایی نگران بودند گفت: ویژگی ظلم ستیزی در اسلام آمریکایی وجود ندارد.

شریعتمداری تصریح کرد: وقتی اسلام ناب عملیاتی شود دو اتفاق رخ می‌دهد؛ نخست اینکه نظام سلطه با اجراکنندگان اسلام درگیر می‌شود زیرا ماهیت نظام سلطه و اعوان و انصارش با ماهیت اسلام ناب تفاوت دارد، یکی به دنبال غارتگری است و دیگری ظلم‌ستیزی را ملاک عمل قرار می‌دهد.

مدیر مسئول موسسه کیهان با بیان اینکه درگیری میان جمهوری اسلامی و آمریکا یک درگیری ظاهری نیست که به راحتی پایان پذیرد گفت: وجود نظام اسلامی، ماهیت نظام سلطه را تهدید می‌کند؛ این درگیری فقط هنگامی به پایان می‌رسد که یکی از دو اتفاق رخ دهد یعنی یا ما از اسلام ناب در حاکمیت دست بکشیم یا اینکه آمریکا از خوی استکباری خود کوتاه بیاید.

وی ادامه داد: استکبارستیزی در ذات نظام جمهوری اسلامی وجود دارد و آنهایی که نسخه کنار آمدن با قدرت‌های استکباری و آمریکا را می‌پیچند چه بخواهند و چه نخواهند نسخه دست کشیدن از اسلام را تجویز کرده‌اند و تعبیر دیگری هم بر این کار نمی‌توان داشت.

شریعتمداری با اشاره به سخن یکی از پژوهشگران آمریکایی گفت: او گفته است فاصله ما با ایران به اندازه یک انقلاب اسلامی است و این به معنای عبور از انقلاب برای حل مشکلات میان ایران و آمریکاست.

مدیرمسئول موسسه کیهان افزود: آنها که چنین نسخه‌ای می‌پیچند باید توضیح دهند - هرچند اهل توضیح نیستند - که آیا ما از اسلام دست برخواهیم داشت یا آمریکا از خوی سلطه‌گری خود کوتاه آمده است؟

وی بیان کرد: بعد از اینکه قطعنامه 598 پذیرفته شد، عده‌ای زبان به ملامت گشودند، عجیب اینکه امام(ره) در پیام خود برای پذیرش قطعنامه، این نکته را پیش‌بینی کرده بودند؛ سخن ملامت‌کنندگان این بود که مگر امام شما نمی‌گفت جنگ جنگ تا رفع فتنه از جهان پس چه شد که صلح کردید؟ در جواب باید گفت واقعیت این است که هنوز آن شعار امام وجود دارد و جنگ تمام نشده بلکه میدان درگیری عوض شده است.

شریعتمداری با بیان اینکه اسلام ناب بر کرسی حاکمیت، کانون قدرت جمهوری اسلامی است  گفت: در دوران اصلاحات، قرائت‌های مختلفی از اسلام ارائه می‌شد که همگی در یک نقطه مشترک بودند و آن هم اینکه ظلم ستیزی نداشتند و گاهی هم پیشنهادات عریان می‌دادند.



مدیرمسئول موسسه کیهان خاطرنشان کرد: امروزه نسخه فرار نهضت آزادی در بحبوحه جنگ، در قالب‌های دیگری دیده می‌شود؛ تابلوها دست‌نویس هستند و آدم‌ها روی تابلو هرچه خواستند می‌نویسند، برای آنکه واقعیت را دریابیم باید به شناسنامه‌ها نگاه کرد زیرا این مورد قابل دستکاری نیست.

وی ادامه داد: تلاش دشمن در چند نقطه متمرکز است؛ نخست اینکه اصرار دارد فضای عمومی کشور را آنگونه‌ای ترسیم کند که خود می‌خواهد نه آنطور که واقعا هست.

شریعتمداری با بیان اینکه این ترفند بر این اساس است که حریف، سعی می‌کند آنچه که مورد نظر خودش است را به عنوان نظر اکثریت مردم کشور مقابل معرفی کند عنوان کرد: گفته می‌شود اگر افرادی در جامعه احساس کنند نظر آنها با نظر بیشتر مردم متفاوت است، معمولا سعی می‌کنند عقیده خود را مطرح نکنند و این در مورد توده‌ها صدق می‌کند.

مدیرمسئول موسسه کیهان گفت: مارپیچ سکوت، دالانی است که دیواره آن را رسانه‌ها می‌سازند و کاربردش هم دو مسئله است؛ نخست اینکه نظر حریف به عنوان نظریه بیشتر اعضای جامعه ترویج شود و دیگر اینکه نظرات مخالف را از بین ببرد و در این راه از جوسازی، تهمت و استهزاء بهره می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه این شگرد به شدت علیه جمهوری اسلامی بکار گرفته می‌شود افزود: رئیس جمهور محترم موضعی به مناسبت 9 دی گرفت هرچند آنطور که انتظار می‌رفت نبود ولی بعد ببینید چه سر و صدایی توسط رسانه‌های داخلی و خارجی بپا شد؛ رادیو فردا در همه گزارشات خود یک نقطه مشترک داشت و آن هم اینکه آقای روحانی، شما بر خلاف نظریه اکثریت سخن گفته‌اید.

شریعتمداری افزود: راه مقابله آن است که ما پرچم خود را همواره بالا نگاه داریم؛ برادران و خواهران مومن و متعهد نباید پرچم خود را پایین بیاورند، وقتی تابلوی اهل ایمان بر فراز باشد، فضا همانگونه شکل می‌گیرد که این تابلو نشان می‌دهد.

مدیرمسئول موسسه کیهان با اشاره به گزارش نتانیاهو برای سنای آمریکا عنوان کرد: او می‌گوید ما به پیچ تاریخ نزدیک شده‌ایم و تابلوهای راهنمای این پیچ را «خمینی» و «خامنه‌ای» نصب کرده‌اند؛ معنای این سخن آن است که هر کس در این موقعیت قرار می‌گیرد به سخنان این دو گوش می‌دهد بنابراین باید تابلوها را تغییر داد.

وی ادامه داد: یکی از وظایف اصلی ما این است که نگذاریم این تابلوها پایین بیایند؛ یک روز خدمت آیت‌الله جنتی گفتم چرا تابلوهای روحانیون شهید را از آزادراه قم – تهران برداشته‌اند و گفته بودند که ظاهرا برخی عنوان کرده‌اند این تابلوها حواس رانندگان را پرت می‌کند ولی امروز می‌بینیم تابلو در این آزاد راه فراوان است.

شریعتمداری با بیان اینکه تغییر فرمول‌ها نه در ظاهر بلکه در باطن از دیگر روش‌های دشمنان محسوب می‌شود گفت: تحریف در محتوا نام دیگر این روش است که خداوند در قرآن آن را به یهود نسبت می‌دهد و بدترین نوع تحریف محسوب می‌شود؛ امروز دشمنان مثل گذشته ساده نیستند و بسیار پیچیده شده‌اند.

مدیر مسئول موسسه کیهان خاطرنشان کرد: گزاره‌های مقدس اسلام، انقلاب و امام نباید تغییر یابند و نباید اجازه چنین کاری را دارد؛ برای درک تغییر در این گزاره‌ها لازم است اقدامی انجام شود؛ اگر گفته شود امام هم معتقد بود شعار مرگ بر آمریکا را برداریم باید ضرب کنیم یعنی در اینجا به وصیت‌نامه ایشان مراجعه کنیم که در پایان آن مطالب دیگری فرموده است.

وی با بیان اینکه وقتی به نظرات امام مراجعه می‌کنیم در می‌یابیم ایشان نسبت به کسانی که گذشته بدی داشته‌اند حساس هستند گفت: میزان حال فعلی افراد است در مورد کسانی است که قبلا خوب بوده‌اند ولی اکنون به شرایط دیگری رسیده‌اند. شریعتمداری تصریح کرد: اگر نسخه پایان درگیری با آمریکا پیچیده می‌شود و آگاهانه باشد، خیانت است و اگر ناآگاهانه باشد ضربه به انقلاب محسوب می‌شود.

مدیرمسئول موسسه کیهان افزود: اگر مراجعه به تاریخ اسلام برای شبیه‌سازی باشد شارلاتان بازی است ولی گاهی هم منظور شبیه‌یابی است؛ مذاکره معنای ویژه‌ای در علوم سیاسی دارد یعنی اینکه طرفین می‌نشینند و بده بستان می‌کنند، امام حسین(ع) هیچگاه از اصول خود عدول نکرد و اینجاست که باید به شناسنامه مراجعه کرد نه تابلو.

وی با بیان اینکه می‌گویند مگر صلح حدیبیه یادتان رفته است که عنوان می‌کنید نمی‌توان با آمریکا کنار آمد گفت: سئوال اینجاست که پیامبر اکرم(ص) در این صلح، کی از اصول خود کوتاه آمد؟ شریعتمداری خاطرنشان کرد: اگر از شخصی طلبکار باشیم و او بگوید به صورت برد – برد معامله کنیم صحیح نیست زیرا او ابتدا باید بدهی خودش را بدهد.

مدیرمسئول موسسه کیهان با تاکید بر هوشیاری در همه مذاکرات و معاملات گفت: اگر دقت صورت نگیرد، آمریکا که این همه جنایت و غارت کرده و به ایران بدهکار است ضرر می‌کنیم؛ روزی 6 میلیون بشکه نفت می‌فروختیم ولی الان حدود یک میلیون فروش می‌رود؛ آمریکا بسیار به ایران بدهکار است و اگر با دشمن خونخوار و غارتگری که این چنین است، بازی برد – برد شروع کنید، او تبدیل به رقیب می‌شود، این نگرانی هست که این رقیب پس از چندی تبدیل به شریک شود و بعد از آن هم می‌شود زلف‌ها را به یکدیگر گره زد.

وی ادامه داد: یقین داشته باشید مشکل آمریکا با ما، مسئله هسته‌ای نیست؛ آمریکا چشمش به میز مذاکره است ولی حواسش به یمن، حزب‌الله، لبنان، افغانستان و آمریکای لاتین است و مشکلش آنجاست.

شریعتمداری با بیان اینکه 17 هزار بمب هسته‌ای در جهان هست که بیشتر آنها در اختیار آمریکا قرار دارد گفت: چطور است که این امر جامعه جهانی را نگران نمی‌کند ولی یک بمب احتمالی ایران عامل نگرانی خواهد بود با اینکه آمریکا نه برای پایان جنگ بلکه برای آزمایش میزان تلفات از بمب هسته‌ای استفاده کرده است؛ یکی از اهرم‌هایی که آمریکا در حال حاضر به دست آورده تحریم است؛ به یقین می‌گویم چالش هسته‌ای هرگز به نتیجه نمی‌رسد و پیش‌بینی من این است که 10 اسفند، تمدید صورت می‌گیرد زیرا محال است آمریکا دست از این حربه بردارد.

مدیرمسئول موسسه کیهان با تاکید بر اینکه ما باید حربه تحریم را از دست آمریکا بیرون بکشیم تصریح کرد: آمریکا دو هدف پلکانی را از مذاکرات دنبال می‌کند، تغییر رفتار رژیم دینی ایران و تغییر ساختار جمهوری اسلامی و دلیل نمی‌بیند که بدون تحقق این اهداف، تحریم‌ها را بردارد.

وی افزود: تا آنجا که می‌دانیم اینکه آمریکایی‌ها خواسته‌های خود را اضافه کرده‌اند؛ اوباما می‌گوید اگر تحریم جدیدی وضع شود آن را وتو می‌کند در حالیکه بر اساس توافقنامه ژنو، حق وضع تحریم جدید را ندارند.

شریعتمداری با بیان اینکه توافق بر روی کلیات و جزئیات که گفته می‌شود در 10 اسفند و 4 فروردین صورت می‌گیرد، کلک است گفت: این همان حیله‌ای است که در توافق ژنو بکار گرفته شد؛ کلیات یعنی اینکه می‌توانید تحقیق و توسعه داشته باشید، رآکتور اراک را در اختیار داشته باشید و همچنین غنی‌سازی کنید ولی اینها که جزو داشته‌های ایران بوده است.

مدیر مسئول موسسه کیهان در ادامه به سوالات حاضران پاسخ گفت.

نخستین سوال در مورد دلیل عدم بیان جزئیات توافق هسته‌ای بود و همچنین سوالاتی در مورد استیضاح وزرا و امکان توافق صورت گرفت.

شریعتمداری در پاسخ خاطرنشان کرد: معتقدیم مذاکرات باید منتشر شود، برای اینکه دست ما از نظر فنی و حقوقی پر است و مبنای قانونی مذاکرات، هم همین مباحث هستند و پرونده ما بر اساس یک تصمیم سیاسی به شورای امنیت برده شد.

وی ادامه داد: اگر مذاکرات را منتشر کنیم، در معرض دید همه دنیا قرار می‌گیرد و آنها نمی‌توانند در این زمینه دروغگویی کنند و من فکر می‌کنم به همین دلیل است که آمریکایی‌ها به شدت مخالف انتشار توافقنامه هستند ولی جالب اینجاست که رسانه‌های خارجی به راحتی متن آن را منتشر می‌کنند.

مدیرمسئول موسسه کیهان با بیان اینکه مقام ارشد مذاکره کننده آمریکا قبل و بعد از مذاکرات به رژیم صهیونیستی می‌رود و می‌گوید برای توضیح می‌روم گفت: اگر متن مذاکرات را ما منتشر کنیم جهانیان حق را در می‌یابند.

وی تاکید کرد: به دو دلیل مذاکرات را ادامه باید بدهیم چون دست ما از نظر فنی و حقوقی پر است و دیگر اینکه یک تصور غلط را بشکنیم؛ برخی مسئولان این دیدگاه را داشتند که می‌توانیم به راحتی با آمریکا کنار بیاییم زیرا این کشور قابل اعتماد است و دیدگاه مخالف هم وجود داشت؛ امروز همان افراد به این نتیجه رسیدند که آمریکا قابل اعتماد نیست و این را می‌توان در تفاوت میان گفتار دولت قبل و بعد از مذاکرات مشاهده کرد، رهبر معظم انقلاب تدبیری بسیار حکیمانه داشتند و همان ابتدا فرمودند من به مذاکرات خوشبین نیستم ولی بروید و مذاکره کنید.

شریعتمداری افزود: در یک مقطع زمانی تمام دولت به وزارت امور خارجه تبدیل شد و دستور کار وزارت خارجه نیز ارتباط با آمریکا بود، یکی از مزایای این مذاکرات این بود که همگان حتی دیرباوران دریافتند آمریکا قابل اعتماد نیست.

مدیرمسئول موسسه کیهان با بیان اینکه تیم مذاکره‌کننده به فرموده رهبری، فرزندان انقلاب هستند و بحث خیانت وجود ندارد گفت: البته می‌توان سر فرزند انقلاب را گاهی اوقات کلاه گذاشت؛ در مجموع استیضاح یا ضربه به تیم مذاکره کننده که در خط مقدم قرار دارد به صلاح نیست.

وی افزود: قطعا کسانی به دنبال تسخیر مجلس هستند؛ برخی فقط سلایق متفاوت دارند که این امر ایرادی ندارد ولی بعضی هم ممکن است جاده صاف کن برای کسانی باشند که فقط مشکل اختلاف سلیقه ندارند و در سوابق خودشان نشان داده‌اند که انسان‌های مورد اعتمادی نیستند. شریعتمداری با بیان اینکه اینجا باز هم جنگ تابلوها پیش کشیده می‌شود گفت: یکی از راه حل‌ها این است که تابلوها و شناسنامه‌ها با هم تطبیق داده شوند.

مدیرمسئول موسسه کیهان با اشاره به شعار مبارزه با مفاسد اقتصادی از سوی گروه‌های مختلف عنوان کرد: بعدا معلوم می‌شود برخی از این افراد خود مفسد اقتصادی هستند، شاید این امر برای آن باشد که کم کاری و عمل نکردن به وعده‌های داده شده با این عنوان پوشیده شود؛ راهکار این است که فریب جوسازی‌ها را نخوریم و دائما مطالبات اصلی مطرح شود و ارزیابی شود که این مطالبات تا چه میزان محقق شده‌اند.

وی ادامه داد: در دوران اصلاحات می‌گفتند ما می‌خواستیم برای مسائل اقتصادی مردم کاری انجام دهیم ولی نگذاشتند یا اینکه هر 9 روز با یک بحران روبه‌رو بودم؛ ابتدا باید پرسید چه می‌خواستید بکنید که نگذاشتند؟

شریعتمداری با بیان اینکه کسانی سعی می‌کنند هر نوع نقدی را به حساب مخالفت بگذارند گفت: سایت‌ها و رسانه‌های وابسته به این افراد تیتر می‌کنند که حمله شدید فلانی به فلان افراد در حالیکه اینطور نیست، برخوردها را هم که دیده‌ایم.

مدیر مسئول موسسه کیهان افزود: برداشت من این است که بعضی‌ها ممکن است مسئله هسته‌ای را تا انتخابات ادامه دهند و خرجش کنند، اینطور که بگویند اگر وعده‌ای داده‌ایم از راه توافق هسته‌ای در حال حل آنها هستیم؛ باید گفت اگر قرار است همه تحریم‌ها لغو نشوند هیچ توافقی به درد نمی‌خورد و این نخستین خواسته است.

وی خاطرنشان کرد: دشمن می‌خواهد نیاز خود را به عنوان امتیاز به ما بفروشد؛ زمزمه‌هایی شنیده می‌شود که چند نفر از اعضای اتاق فکر اروپا وارد ایران شده‌اند و گفته می‌شود قرار است اروپایی‌ها در پارس جنوبی و دیگر مناطق ما سرمایه‌گذاری کنند ولی سوال اینجاست که مگر اروپا خرید گاز از ایران را تحریم نکرده بود؟ چرا حال به دنبال خرید است و در جواب باید گفت چون نیاز دارد؛ اگر بگویند یکی از امتیازات در توافق، برداشتن تحریم‌های گاز است این دروغ خواهد بود زیرا این امتیاز ما بوده نه آنها که بخواهند به ما بدهند.

شریعتمداری در مورد سوالی مبنی بر احتمال حضور احمدی‌نژاد در انتخابات بعدی گفت: بعید می‌دانیم چنین اتفاقی رخ دهد هرچند شاید فعالیت‌هایی وجود داشته باشد؛ نکته اساسی این است که همواره باید افراد را با حق سنجید نه اینکه حق را با اشخاص بسنجیم زیرا گرفتار یک تسلسل خواهیم شد.

سوال دیگری که از مدیرمسئول موسسه کیهان شد در مورد دلیل سکوت در پرونده مهدی هاشمی بود و او هم عنوان کرد: مراقب نارنجک‌های دودزا باشیم، این بمب‌ها برای پرت شدن حواس‌ها از موضوع اصلی است؛ نقطه اصلی را نباید هیچگاه فراموش کرد، حاشیه‌سازی یکی از کارهایی است که این روزها با شدت دنبال می‌شود.

شریعتمداری افزود: به جرأت می‌گویم که آقای روحانی موافق رفع حصر نیست و خودش از کسانی بوده که به آن حکم داده، برخی این ماجرا را مطرح می‌کنند تا مسئله اصلی فراموش شود. مدیر مسئول موسسه کیهان با بیان اینکه نظام اسلامی اهل برخورد با فساد است گفت: وقتی دادگاه این شخص تشکیل می‌شد، اصرار او این بود که دادگاه علنی نباشد و بعد مدام مصاحبه می‌کردند که ما گفته‌ایم دادگاه باید علنی باشد.

وی ادامه داد: اتهاماتی مبنی بر جلسه با یکی از ضد انقلابیون و همچنین پیشنهاد به خزانه‌داری آمریکا مطرح شده اما آنچه هست اینکه امیدواریم مسئله دقیقا پیگیری و برای مردم هم توضیح داده شود؛ موافق این هستیم که کیفرخواست کاملا برای مردم منتشر شود.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها