وی با بیان اینکه مردم ما باید از لحاظ فرهنگی تغییر کنند اظهار کرد: تولیدکنندگان ایرانی نگرانند و مردم وظیفه حمایت دارند.
نایب رییس اتحادیه تولید و صادرات پوشاک و چرم ایران با بیان اینکه مشکل ما این است که باید در یک فضای رقابتی سالم با کشورهای دیگر رقابت کنیم، گفت: ما معتقدیم علت اعتراض به نمایشگاه ترکیه صرفا به خاطر همزمانی با آن نیست به این ترتیب می توان گفت که کارآفرینان اجتماع و وضعیت سیاسی و اجتماعی جامعه در حوزه قوانین مشکلاتی را برای صنعت پوشاک ما ایجاد کردهاند.
فاطمی با اشاره به سود سپرده گذاری بانکها در کشور، گفت: در حال حاضر بانکها 22 درصد سود و شش درصد هم سود تشویقی می دهند که به طور کلی 28 درصد میشود بنابراین هیچ سرمایهگذاری علاقه ای به وارد شدن به صنعت نخواهد داشت.
وی افزود: از سوی دیگر کارآفرینان ما عادت کردهاند که در یک محیط غیر رقابتی فعالیت کنند که این فضا باید شکسته شود چرا که حس رقابت پذیری باعث ایجاد جنبش در یک صنعت میشود.
نایب رییس اتحادیه تولید و صادرات پوشاک و چرم ایران با انتقاد از عدم اتصال ایران به شبکه بینالمللی مواد اولیه در دنیا ادامه داد: صنعت پوشاک به شدت نیازمند این شبکه است و ما نیازمندیم که برای واردات مواد اولیه حمایت شویم.
فاطمی درباره برگزاری نمایشگاه پوشاک ایران و ترکیه گفت: اتحادیه ما سالها است که برگزارکننده نمایشگاه است و هر سال همه اعتراض می کردند که چرا خارجیها در این نمایشگاه حضور ندارند اما حالا که ترکیه در این نمایشگاه است با یک جو منفی علیه آن روبرو می شویم.
وی با بیان اینکه 60 تولیدکننده حاضر در این نمایشگاه نماینده چند هزار تولیدکننده ایرانی هستند، اظهار کرد: اگر کسی بخواهد نمایشگاه را تحریم کند خیانت کرده است بنابراین نه تنها تحریم نمی شود بلکه خواهش می کنیم که همه از نمایشگاه ایران حمایت کنند.
نایب رییس اتحادیه تولید و صادرات پوشاک و چرم ایران با انتقاد از اقتصاد دستوری در جامعه گفت: اگر اقتصاد دستوری باشد اقتصاد زیرزمینی ایجاد میشود و باعث میشود برای مثال جنس چینی را به جای جنس اصل با پنج برابر قیمت ارائه کنند.